EXCLUSIV – Metrorex tine banii la secret. Contractul a expirat

1508
metrou in cluj

sursa foto: digi24

Metrorex refuza sa precizeze banii incasati din publicitatea de pe plasmele de la metrou.

In ultima perioada s-a discutat mult despre salariile de la Metrorex, dar si despre incasarile din publicitate ale companiei. Daca in ceea ce priveste banii incasati din publicitate de companie in 2020, Metrorex a raspuns pentru Lumea Banilor (click aici pentru a citi), nu la fel se intampla cand vine vorba despre sumele incasate pentru reclamele care apar pe ecranele din statiile Metrorex.

La solicitarea Lumea Banilor, Metrorex a precizat doar ca plasmele din statiile de metrou au fost instalate de Sindomet Servcom SRL in cadrul unui contract de asociere in participatiune, care a expirat. Fara sa dezvaluie insa suma anuala incasata, si data expirarii contractului.
Cert este ca plasmele de la metrou erau la primirea raspunsului functionale. Cine incaseaza banii?

Iata intrebarea adresata Metrorex:

„Suma lunara/anuala platita pentru reclama/spoturile care apar pe ecranele din statiile Metrorex. Cine este firma cu care Metrorex are contract?”

Iata raspunsul Metrorex:

„Plasmele din statiile de metrou au fost instalate de Sindomet Servcom SRL in cadrul unui contract de asociere in participatiune. Avand in vedere expirarea contractului amintit, Metrorex a notificat Sindomet Servcom in sensul dezafectarii spatiilor ocupate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole