EVENIMENT DE TOP – Resetare obligatorie a afacerilor din agribusiness-ul romanesc

863

RomaniaFunctioneaza organizeaza, in data de 13 mai 2021, ora 17:00, la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMV), o noua intalnire de top impreuna cu seria evenimentelor marca FoodIntelForum 2021, dedicate antreprenorilor romani din agribusiness, scrie foodbiz.ro.

FoodIntelForum, ajuns la a IV-a editie, are loc in perioada 27 aprilie – 3 iunie 2021, fiind cel mai mare si important eveniment international al primaverii din Romania in agribusiness, productie alimentara, productie de bauturi, retail si HoReCa.

“Mecanisme de resetare spectaculoasa a afacerilor din agribusiness”


Se vor intalni din nou in dezbateri intense cei mai importanti oameni din agricultura, industria alimentara si de bauturi, retail si HoReCa din Romania, antreprenorii majori, dar si autoritati centrale, conducatori ai mediului academic, toti prieteni cu spiritul antreprenorial in agribusiness.
Dezbaterile au loc pe acoperisul spectaculos al uneia dintre facultatile de varf ale USAMV, gazda de talie internationala de care mediul de afaceri din Romania ar trebui sa profite mai mult.

Participantii si partenerii sunt foarte multumiti de sansele de afaceri pe care evenimentul le genereaza:

Razvan Teodorescu, rectorul USAMV Bucuresti afirma:

Participam la FoodIntelForum 2021 pentru ca este cea mai importanta platforma care strange actorii majori din agricultura (mediul academic, mediul economic si mediul politic) la ”cursul” pentru finantarea, tehnologizarea si strategia de dezvoltare a agriculturii”.

Sustinem FoodIntelForum Editia a IV-a 2021 datorita nivelului ridicat al dezbaterilor. Descoperim puncte de vedere care ne intereseaza si un dialog si profesionalism ridicat, care sunt “ ingrediente de baza” pentru cooperare si parteneriat. Kaufland cu Romania, pentru Romania” – Valer Hancas, Manager Corporate Affairs si Comunicare, Kaufland Romania, Sponsor Gold al intregului eveniment.

Temele de discutie sunt dintre cele care ustura:

Sunt sanse pentru business-urile romanesti?
Generatia tanara e suficient pregatita pentru provocarile momentului?
Avem fonduri suficiente pentru dezvoltarea integrata a agribusinessului romanesc?
Fermieri mari sau fermieri mici?
Green Deal azi sau dupa 2030?

“Sustinem si editia a IV-a a FoodIntelForum pentru ca este platforma care stimuleaza dezvoltarea accelerata a business-ului din Romania, dezvoltarea cooperarii intre producatori si retaileri, dar si asocierea intre fermieri” – Gabriel Biris, Partener fondator, Casa de Avocatura Biris-Goran.

Analiza si evaluarea produselor romanesti premium de pe data de 13 mai va cuprinde si vinurile secrete ale cramelor Domeniile Urlati si SCDVV Pietroasa, parteneri puternici ai evenimentului.

Cine o sa aiba dreptate?

Dimitrie Musca, Dan Pascariu, sau Ionut Olteanu?
Ce noutati o sa anunte ministrul Adrian Oros sau ministrul Sorin Cimpeanu?
Ambasadorul Elvetiei ne va impartasi mecanisme de eficientizare din tara sa?
Bogdan Popovici, initiatorul platformei Romania care Functioneaza:
“Multe lucruri interesante se vor discuta si se vor rezolva pe data de 13 mai la USAMV!”.

Forumul este organizat in parteneriat cu: Academia de Studii Economice Bucuresti, #RomaniaFunctioneaza, FoodBiz, Kaufland, AgriSo, CEC Bank, HORA, USAMV, Casa de Avocatura Biris-Goran, ASAS, ASPES, FIHR, Groupama, LumeaBanilor, Infrapress, TVR International, Agrostandard si Economistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole