EURO CRESTE LA INCEPUT DE SAPTAMANA. Se maresc si facturile romanilor. Cursul monedei europene luni, 13 decembrie

1094

sursa foto: romaniatv.net

Vesti proaste pentru romani: creste cursul euro. Banca Nationala a Romaniei a anuntat luni, 13 decembrie 2021, ca moneda europeana este cotata la 4,9491 lei.

In crestere fata de sfarsitul saptamanii trecute, cand BNR anunta o cotatie de 4,9490 lei. Joi, 9 decembrie, euro valora la fel ca astazi: 4,9491, in timp ce in 8 decembrie era cotat la 4,9488. In 7 decembrie, BNR anunta cotatia monedei europene la 4,9485.Legea lui Zamfir, blocata in Parlament

Cresterea euro inseamna si cresterea facturilor romanilor, lucru care ar putea fi oprit daca acestea ar fi exprimate in moneda nationala, in ceea ce priveste utilitatile, potrivit legii initiate de senatorul PSD Daniel Zamfir. Legea a fost adoptata de Senat, iar in prezent este blocata in Camera Deputatilor.

Ultimele informatii despre ce se intampla cu legea sunt din iunie, atunci cand s-a primit aviz favorabil din partea Comisiei de Industrii si Servicii din Camera Deputatilor. De atunci, potrivit site-ului Camerei, nu s-a mai intamplat nimic. Iar intre timp, facturile romanilor explodeaza (click aici pentru a citi).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole