ECONOMIA ROMANIEI – Vesti proaste: “Inteleg ca exista destui tampiti care considera ca au luat cele mai bune masuri pentru economie” (Document)

1140

Analistul economic Adrian Caciu (foto) arata ca deficitul comercial al Romaniei a crescut cu 20% fata de anul trecut, ajungand la 5,32 miliarde euro. Caciu face referire la un document al Institutului National de Statistica care arata ca in ultimele 12 luni exporturile au crescut cu 3,9%, iar importurile cu 7,%.

Comertul international cu bunuri al Romaniei cuprinde atat importuri cat si exporturi, iar balanta comerciala este rezultatul diferentei dintre cele doua componente, explica analistul economic intr-o postare pe Facebook.

Iata postarea lui Adrian Caciu:

“Deficitul comercial al Romaniei a crescut cu 20% fata de anul trecut ajungand la 5,32 miliarde euro.
Inteleg ca exista destui tampiti care considera ca au luat cele mai bune masuri pentru economie si se uita doar pe parte de exporturi.
Sa puna mana pe carte!
Comertul international cu bunuri al Romaniei cuprinde atat importuri cat si exporturi, iar balanta comerciala este rezultatul diferentei dintre cele doua componente.
Pentru exemplificare:
In ultimele 12 luni (martie la martie) exporturile au crescut cu 3,9% iar importurile cu 7,1% (importurile au crescut de aproape 2 ori mai mult decat importurile).
Nici nu stii cum sa explici unor prosti ca sa si inteleaga.
Grav este ca sunt si inalti demnitari”.

Iata documentul INS

1 comentariu la “ECONOMIA ROMANIEI – Vesti proaste: “Inteleg ca exista destui tampiti care considera ca au luat cele mai bune masuri pentru economie” (Document)

  1. Cine să se ocupe de aceste treburi asa arzătoare …. acu se ocupă de cazul Barna si tot asa scot cîte un joben din mînrcă pînă ne trzim că sîntem buni de plată !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole