DRULA I-A DAT CU FLIT LUI CITU – Ministrul Transporturilor il ignora pe premier

2292

Ministrul Transporturilor Catalin Drula il sfideaza pe premierul Florin Citu (foto). Seful CFR Ovidiu Vizante ramane in functie, desi Citu i-a sugerat lui Drula sa-l demita. Mai mult, prim-ministrul s-a impacat cu ideea si a facut deja un pas inapoi.

Prezent la Tulcea, cu ocazia alegerilor interne din PNL, Florin Citu a precizat ca deczia de demitere a sefului CSM Ovidiu Vizante ii apartine ministrului Transporturilor Catalin Drula: „Decizia de a demite este a ministrului Transporturilor, dar cred ca nu trebuie sa deconteze o intreaga guvernare pentru un singur director”.

Citu a cerut degeaba

Amintim ca joi, 29 iulie 2021, premierul Florin Citu i-a indicat ministrului Transporturilor Catalin Drula sa il demita pe seful CFR Ovidiu Vizante: „Daca directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasa”.

Florin Citu a fost insa ignorat de Catalin Drula, vineri, 30 iulie 2021, ministrul Transporturilor declarand: „Pentru mine subiectul e incheiat”.

Cererea de demitere a directorului CFR Ovidiu Vizante a fost facuta in contextul scandalului declansat dupa ce 30 de copii au stat blocati opt ore intr-un tren. Caz in care Ovidiu Vizante a avut o reactie halucinanta, atunci cand a fost intrebat de ce nu a luat masuri astfel incat cei 30 de copii sa fie dusi la destinatie, nu sa stea 8 ore intr-un tren: „Si de ce ma intrebati pe mine”.

1 comentariu la “DRULA I-A DAT CU FLIT LUI CITU – Ministrul Transporturilor il ignora pe premier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole