DOMNUL DEFICIT LA PORTILE PSD – “Pe banii romanilor face actiuni ridicole”

1306

Domnul Deficit. Astfel il numeste fostul primar General al Capitalei pe ministrul de Finante Florin Citu (foto), dupa ce acesta a mers luni, 23 octombrie 2020, la sediul social-democratilor pentru a depune scrisoarea deschisa adresata presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, in care i se cere retragerea de pe listele pentru parlamentare a persoanelor cu probleme penale.

Cu toate ca PSD a anuntat clar ca nu are pe liste astfel de persoane.

Gabriela Firea acuza intr-o postare pe Facebook ca liberalii l-au trimis pe Citu la actiuni penibile de campanie: “Domnul Deficit se afla in treaba pe la portile noastre, in loc sa se duca la serviciu. La ora 10 nu a ajuns inca la munca! Pe banii romanilor, face actiuni ridicole de campanie. Rusine!”.

Fostul primar le cere liberalilor sa munceasca pentru oameni, sa gaseasca solutii, pentru ca au bugetul tarii pe mana si toate institutiile: „Nu va mai jucati cu viata romanilor! Ajunge cat v-ati batut joc de ei!”.

Iata postarea Gabrielei Firea:

“L-au trimis pe Citu la actiuni penibile de campanie, in locul Doamnei Bau Alexandru. Adica au inlocuit tusea cu junghiul. Domnul DEFICIT se afla in treaba pe la portile noastre, in loc sa se duca la serviciu. La ora 10 nu a ajuns inca la munca! Pe banii romanilor, face actiuni ridicole de campanie. Rusine!

Alo, Domnii Orban, Tataru, Arafat!!! Colega voastra,, Violeta Alexandru Bau zisa Lighean, ministrul muncii cu cel mai mare numar de someri, a anuntat acum 4 zile ca are Covid 19. Legea si regulile nu sunt valabile pentru toti romanii? Ea are voie sa incalce cele 14 zile de izolare? Ne-a anuntat ca ne face o vizita de campanie electorala.

Daca e apta de munca, de ce nu se duce la serviciu? Ca e platita din banii romanilor!
Lasati politica de gaga si actiunile de sicanare de 2 lei!

Cu astfel de actiuni ridicole ati reusit sa omorati PNL in Bucuresti. La locale a iesit pe locul 3. Vreti pe 4 la parlamentare?

Munciti pentru oameni, gasiti solutii, aveti bugetul tarii pe mana si toate institutiile.
Nu va mai jucati cu viata romanilor! Ajunge cat v-ati batut joc de ei!

Doamna Bau, cand cresteti alocatiile, dar pensiile?
Cand va ocupati de firmele private care mor pe capete si sunt nevoite sa renunte la angajati?

Astea sunt problemele reale ale tarii!
Sunteti pe cale de disolutie cu cinismul si rautatea fata de oameni.

2 comentarii la “DOMNUL DEFICIT LA PORTILE PSD – “Pe banii romanilor face actiuni ridicole”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole