​ DOCTORUL MODEL – Ionella Postelnicu, medicul cu o carte de vizita impresionanta (Video)

812

Doctorul Ionella Georgiana Postelnicu este specialist in Implantologie Orala si Estetica Dento-Faciala. A absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Facultatea Economia Turismului Intern si International din cadrul Universitatii Romano-Americane, masterul in Administrarea Afacerilor in Turism din cadrul Academiei de Studii Economice, Bucuresti.
Ulterior a obtinut competenta in Implantologie Orala in cadrul Universitatii “Carol Davila” Bucuresti si a participat la nenumarate congrese de estetica dento-faciala atat in tara cat si internationale, printre care International Master Course on Aging Science Paris, Competence in Esthetics Viena, International Dental Conference & Arab Dental Exhibition Dubai, etc.

Experienta vasta

Cu o experienta vasta in domeniu, si colaborari internationale in Dubai, Milano si Paris, Ionella considera ca respectul fata de oameni si constiinta lucrului bine facut sunt calitati care te diferentiaza si te ajuta sa evoluezi atat profesional, cat si personal.
In 2012 a devenit membra a Societatii Dentare Romane, a Asociatiei Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania, urmand ca dupa doi ani sa detina si calitatatea de speaker. In 2016 devine membra a Asociatiei Dental Office Managers si face parte din primele serii de specialisti in Management Dentar din Romania. Avand ca pasiune armonia dintre estetica dentara si cea faciala, in 2022 a absolvit “UNIVERSITE PARIS-EST CRETEIL”, Facultatea de Medicina Estetica si Anti-aging.

Intreaga poveste la un nou podcast OnRecord sustinut de luba.ro

 

Ultimele articole