DOBANZILE LA PRODUSELE DE ECONOMISIRE IN LEI – O banca din Romania anunta ca le-a majorat. Iata cu cat

1019

foto: romaniatv.net

Raiffeisen Bank anunta ca a majorat dobanzile la produsele de economisire in lei pentru persoane fizice.

Potrivit bancii, majorarea de dobanda (intre 0.50%-2% pe an) vine ca o actiune fireasca si responsabila care are ca scop reducerea impactului negativ, indus de inflatia in crestere, asupra disponibilitatilor clientilor. Majorarea cea mai mare s-a aplicat la depozitele pe termen de 12 luni cu o crestere de 2%, fata de dobanda initiala, in prezent bonificand o dobanda de 4% pe an. Cea mai inalta dobanda in lei platita de Raiffeisen Bank este de 4.25% pe an, pentru depozitele cu scadenta de 2 ani.

„Clientii pot opta pentru Flexidepozit, depozit la termen de 6 luni, produs care permite alimentari ulterioare multiple si, de asemenea, permite si o retragere partiala, in caz de nevoie.
Contul de economii Super Acces Plus in lei vine si el cu o dobanda avantajoasa de 1% pe an si fara comisioane de deschidere, administrare sau inchidere.
Oferta de economisire pentru persoane fizice a Raiffeisen Bank este disponibila 100% in aplicatiile digitale Raiffeisen Smart Mobile si Raiffeisen Online”, anunta Raiffeisen.

1 comentariu la “DOBANZILE LA PRODUSELE DE ECONOMISIRE IN LEI – O banca din Romania anunta ca le-a majorat. Iata cu cat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole