DISTRUGEREA FIRMELOR ROMANESTI – Totul pentru mall-uri. Scandalos: o propunere facuta in sprijinul firmelor romanesti a fost aruncata la gunoi: “Inca un pas spre falimentarea firmelor romanesti”

1377
DISTRUGEREA FIRMELOR ROMANESTI

Aflate deja in pragul dezastrului, firmele romanesti au primit inca o lovitura. Caci mai importante sunt mall-urile.

O situatie revoltatoare din punctul nostru de vedere s-a petrecut luni, 23 noiembrie 2020, in Camera Deputatilor. O masura menita sa ajute firmele romanesti a fost pur si simplu aruncata la gunoi, fiind respinsa de catre majoritatea PNL-USR. Mai exact, eun amendament al senatorului PSD Daniel Zamfir (foto) care dadea dreptul chiriasilor din mall-uri sa isi renegocieze contractele invocand forta majora cauzata de pandemia de covid a fost refuzat la adoptare.

Mall-urile au fost deja ajutate de Guvern, firmele romanesti, ingropate. Asta-i politica PNL-USR! – senatorul Daniel Zamfir

Ingroparea firmelor romanesti

Situatia a fost dezvaluita chiar de catre autorul amendamentului. Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, senatorul Daniel Zamfir acuza ca ceea ce s-a intamplat in Camera Deputatilor nu reprezinta altceva decat un nou pas spre falimentarea firmelor romanesti.

Iata postarea senatorului PSD Daniel Zamfir:

Inca un pas spre falimentarea firmelor romanesti

Ieri, in Comisia de Industrii de la Camera Deputatiilor, majoritatea USR-PNL-UDMR-Minoritati au respins amendamentul meu prin care dadeam dreptul chiriasilor din mall-uri – majoritatea firme romanesti – sa-si poata renegocia contractele cu mall-urile, invocand forta majora evidenta datorata pandemiei globale.

Mall-urile zic ca starea de urgenta si pandemia nu sunt situatii de forta majora. USR si PNL, bineinteles, le tin partea.

Mall-urile au fost deja ajutate de Guvern, firmele romanesti, ingropate. Asta-i politica PNL-USR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole