DISTRUGEREA ECONOMIEI – Avertisment pentru Orban si Iohannis

1418
carantina distruge economia

Izolarea si carantinarea masiva a romanilor distruge economia. Acesta este avertismentul pe care senatorul Calin Popescu Tariceanu il transmite premierului Ludovic Orban si presedintelui Klaus Iohannis.

Tariceanu critica inchiderea restaurantelor si spune ca acest lucru s-a facut doar dintr-o ambitie a guvernantilor, pentru ca nu s-a stabilit nicaieri ca in HORECA au fost focare de infectie.

Si chiar daca ar fi fost cateva focare, nu inchizi 20.000 de mici restaurante si cafenele si lasi pe drumuri sute de mii de oameni, ci iei masuri acolo unde s-a intamplat, arata Calin Popescu Tariceanu intr-o postare pe Facebook: “Izolarea distruge economia prin introducerea panicii si scaderea consumului”.

Iata postarea facuta pe Facebook de Calin Popescu Tariceanu:

“Guvernul Orban si trompetele lui raspandesc ideea ca toti cei care contestam masurile pe care le-au luat suntem niste negationisti ai existentei COVID-19! Gresit! Si noi, cei care punem sub semnul intrebarii felul in care ei lupta cu COVID-19, stim ca virusul exista si ca trebuie sa ne protejam.

Cu ce nu suntem noi de acord este insistenta guvernului PNL de a lua aceleasi masuri care de 7 luni nu dau rezultate. Am respectat tot ce ne-au spus: am stat 2 luni inchisi in casa iesind cate 2 ore dimineata si 2 seara. Am sacrificat educatia copiilor. Lucram de acasa! Nu mai mergem la cafenea! Si cu ce rezultate?

Vad ca acum au inceput din nou cu inchideri si izolari in masa. In primul rand, cred ca au inchis HORECA doar dintr-o ambitie a guvernantilor pentru ca nu s-a stabilit nicaieri ca acolo au fost focare de infectie. Si chiar daca ar fi fost un loc sau doua, nu inchizi 20.000 de mici restaurante si cafenele si lasi pe drumuri sute de mii de oameni, ci iei masuri acolo unde s-a intamplat!

In al doilea rand, izolarea nu trebuie facuta pentru oameni sanatosi, ci pentru cei pozitivi. Carantinarea sau izolarea la gramada nu este doar o incalcare a drepturilor noastre, dar este si o crima impotriva economiei si vietii sociale.

Aceste masuri de izolare la gramada sunt luate pentru ca Iohannis si Orban refuza varianta normala: testarea masiva si constanta. Testand continuu poti sa identifici persoanele pozitive. Poti sa le izolezi pe ele si contactii lor, nu toata comunitatea.

Ganditi-va ca traiti intr-o localitate de 1.000 de locuitori si intr-una dintre locuintele din aceasta comunitate se descopera 3-4 pozitivi. Adica o familie. Conform regulamentelor impuse de guvernanti se izoleaza tot satul! Nu pot fi carantinati doar ei si cei care au fost contacte sa fie testati?

Eu cred ca izolarea si carantinare masiva are urmari in societate mult mai dramatice decat eventuala infectare a catorva dintre noi. In primul rand, distruge relatiile umane care si asa se stabilesc atat de greu. In al doilea rand, distruge economia prin introducerea panicii si scaderea consumului.

Nu in ultimul rand, izolarea in case combinata cu un nivel ridicat al stresului va produce scaderi dramatice de imunitate ceea ce, in momentul in care vom iesi din case, ne va face vulnerabili la orice virus sau microb. Si asa deschidem un cerc vicios care nu se mai inchide niciodata!”.

2 comentarii la “DISTRUGEREA ECONOMIEI – Avertisment pentru Orban si Iohannis

  1. Nelu Tătaru: „Nicio sărbătoare nu va mai fi la fel. Nu vom avea şcoala la fel, nu vom avea concedii la fel şi nu vom avea o viaţă socială la fel!”. Sunteti pregatiti pentru un viitor „luminos”, pregatit „pas cu pas”, de guWernul meu nazist?.Cum poate un neica nimeni sa hotarasca pentru viata voastra?. Cum puteti inghiti pe nemestecate incalcarea tuturor derpturilor la viata?. Inclusiv respiratul aerului va este ingradit, punandu-va botnita pe fata. Chiar unul dintre „specialistii” aserviti guWernului infect, va „linistit”, spunand ca botnita va fi obligatorie si in viitor, adica viitorul nazist care va asteapta. De 8 luni, acesti nazisti va duc cu zaharelu, anuntand zilnic miere pentru voi, tinandu-va in frau pana la alegeri, cand agenda va fi parcursa „pas cu pas”. Dupa alegeri, care vor fi fraudate fara nicio problema, ca doar voi nu contati pemtru ei, cum nu conteaza pemtru vanatori animalele pe care le vaneaza. Ei nu simt durere, dimpotriva, bucurie si satisfactie pentru trofee. Dupa alegeri, cand dictatorul va avea toata puterea , toate restrictiile de azi care vor fi obligatorii nelimitat, vor fi „complectate” cu legi pentru extinderea restrictiilor. Dupa 6 decembrie luati-va adio de la democratie, veti avea statut de Colonie. Nu va ganditi ca atunci veti iesi in strada sa va aparati dreptul la viata, total gresit, veti putea doar sa iesiti pana in fata locuintei, si veti fi intorsi inapoi in secunda urmatoare. Dronele de supraveghere in masa, care au fost finalizate la Resita (daca nu ma insel), unde a participat clovnul guWernului, vor intra in functiune dupa alegeri. Dar nu cred ca va deranja majoritatea gloatei aserviti nazismului, din moment ce „specialistii” le vor recomanda pentru „protejarea” individului. Fara legatura cu subiectul, chiar acum la 9:15 s-a anuntat ca tichetele de masa s-au majorat cu un ban, nu e gluma, de la 20 lei, la 20,01 lei. ATAT VALORATI VOI PENTRU GUWERNUL NAZIST IN FRUNTE CU DICTATORUL. TREZITI-VA, MACAR IN CEASUL AL 12-LEA.

  2. Nimeni nu are curajul sa ridice tema raportarilor. In Romania se raporteaza cazurile la 1000 de locuitori, iar Franta la 1000000 de locuitori. Diferenta este enorma. Poata cineva deschide subiectul in Piata Victoriei, sa auda si nazistii?. Cred ca si opozitia are dreptul sa traga la raspundere acest guWern infect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole