DEZVALUIRILE ADRIANEI SAFTOIU – Cum au fost facute listele pentru alegerile parlamentare

1775
Adriana Saftoiu (foto), in prezent deputat PNL, dar trasa pe linie moarta de actuala conducere liberala probabil pentru pozitiile sale prea independente, face dezvaluiri despre modul in care au fost alcatuite listele cu candidatii pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Adriana Saftoiu (foto), in prezent deputat PNL, dar trasa pe linie moarta de actuala conducere liberala probabil pentru pozitiile sale prea independente, face dezvaluiri despre modul in care au fost alcatuite listele cu candidatii pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Astfel, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de marti seara, 27 octombrie 2020, Adriana Saftoiu precizeaza ca a facut greseala sa se uite pe listele cu candidatii partidelor la alegerile parlamentare, mai atent la candidatii PNL. Concluzia: “ori tara asta e pierduta, ori e un experiment ca sa ne trezim”.

Dar sa vad acolo parlamentari care ar putea fi premiati pentru chiul (sigur, aveau grija sa nu lipseasca de la votul final ca acolo e o monitorizare mai exacta), persoane care, in particular, ar putea fi dragute, dar la nivel de activitate parlamentara sunt nule, au practicat tacerea ca mod de a se exprima, dar au stiut sa vorbeasca cu paltonul liderului, doar ca asta nu e activitate parlamentara, e energie infinit disponibila pentru a atarna de clanta care poate sa iti deschida usa, nu ii poti asocia cu nici un proiect parlamentar, unii, carora daca le scoti din discurs imprecatia, nu au nimic de spus, duc lipsa de argumente, adeseori de cultura minimala, dar pot sa insire platitudini pana la epuizarea timpului, persoane care au adus combativitatea de stadion in Parlament, carora le e mai familiara onomatopeia, cuvintele fiindu-le oaresicum straine, sa ii vezi deschizand listele la Senat, la Camera Deputatilor, ma intreb: ori tara asta e pierduta, ori e un experiment ca sa ne trezim. – Adriana Saftoiu

Redam postarea deputatei PNL Adriana Saftoiu:

Am facut greseala sa ma uit la listele partidelor pentru parlamentare, cu ceva mai multa atentie la colegii mei de partid, cu foarte putina atentie la traseisti. Aici pacatul e vizbil chiar daca e justificat ridicol de marele lider: orice vot e bun daca te ajuta sa ramai pe sacun.

Nu e nicio problema ca nu sunt eu acolo sau alti colegi care, din punct de vedere parlamentar, meritau macar si un loc neeligibil.

Si o spun cu toata impacarea, chiar nimeni nu e atat de bun ca sa fie regretat.

Dar sa vad acolo parlamentari care ar putea fi premiati pentru chiul (sigur, aveau grija sa nu lipseasca de la votul final ca acolo e o monitorizare mai exacta), persoane care, in particular, ar putea fi dragute, dar la nivel de activitate parlamentara sunt nule, au practicat tacerea ca mod de a se exprima, dar au stiut sa vorbeasca cu paltonul liderului, doar ca asta nu e activitate parlamentara, e energie infinit disponibila pentru a atarna de clanta care poate sa iti deschida usa, nu ii poti asocia cu nici un proiect parlamentar, unii, carora daca le scoti din discurs imprecatia, nu au nimic de spus, duc lipsa de argumente, adeseori de cultura minimala, dar pot sa insire platitudini pana la epuizarea timpului, persoane care au adus combativitatea de stadion in Parlament, carora le e mai familiara onomatopeia, cuvintele fiindu-le oaresicum straine, sa ii vezi deschizand listele la Senat, la Camera Deputatilor, ma intreb: ori tara asta e pierduta, ori e un experiment ca sa ne trezim.

Poate in urmatorii patru ani ne trezim. Acum, va asigur, votul e atat de viciat incat nu mai exista niciun instrument de a sanctiona asa bataie de joc. Si daca aveti chef de analiza priviti cu atentie numele celor care raman in dreptul localitatii voastre si intrebati-va ce stiti despre ei. Multi se lauda ca v-au reprezentat si, vai, vor continua sa va reprezinte, cel mai des prin activitate pe FB, de exemplu prin ‘share’ la postarile de partid. Cei mai multi sunt pusi in locuri sigure pe lista asa incat, si daca votam 10 la suta, ei tot vor fi acolo, multumiti ca sunt miezul natiunii.

Cum sa ii sanctionam? In primul rand, renuntati sa ii iertati pe ai vostri. Fiti mult mai duri cu ai vostri decat cu adversarii. Altfel, nu mai avem nicio sansa”.

2 comentarii la “DEZVALUIRILE ADRIANEI SAFTOIU – Cum au fost facute listele pentru alegerile parlamentare

  1. Doar acum si-a dat seama doamna SAFTOIU ce se intampla in politica romaneasca ? Pe timpul lui PETROV ,Dna ,,PUFULET ,, nu stia ? Adevarul este stiut ,se fura la alegeri pana iese cine trebuie ! De ce nu a spus adevarul cand trebuia ,unde avea curajul ? Stie foarte multe ,nu vrea sa spuna ! Ce ne spune acum ,stim si noi .

  2. Da….in tara asta se fura din 1982…..de inainte de al elimina pe Ceusescu….si acum oportunistii ce nu mai au sustinere sau au auzit ca va fi arestata toata clasa politica…..fac tot felul de declaratii…dar si astea …..de instigare …..le tremura sangele in vene …nu mai au oxigen destul datorita botnitei….pacat de naivi…..ca nu inteleg teatrul de papusi …nu au avut timp sa se documenteze…si rupti si cocosati de hoti …vor suferii un soc curand…oare le va fi rusine sa iasa intre oameni.?????..dupa ce au participat la mizeria din aceasta societate…?se viseaza cate unu ca Biden castiga in america….DAR BIDEN E O CLONA …ADEVARATUL A FOST JUDECAT SI EXECUTAT …CLONA ASTA BIDEN E CONDUSA TOT DE PATRIOTI SI ASA CA IN CURAND REALEGEREA LUI TRUMP….SI PORNITUL BINELUI PE TERRA TOT DE LA CASA ALBA..DE UNDE IN ULTIMII ANI PORNISE RAUL..OFFF …..DA CE MULTI NAIVI CE NU VAD CA E UN RAZBOI AL BINELUI CU RAUL……NUMAI CA ACUM SE JUDECA DUPA PRINCIPIUL TOTI PENTRU UNU SI UNUL PENTRU TOTI……ASA E IN GALAXIA ASTA NORMAL….DAR UNII CRED CA SUNTEM SINGURI AICI….SI CA NOI SUNTEM MIEZUL….DA PRIN EVOLUTIA CONSTINTEI COLECTIVE AM PUTEA FII PENTRU ASTA AM FOST CREATI NOI UMANII…..CURAND LIBERTATE SI ADEVAR……CU TOT RESPECTUL SI CU TOATA DATORIA MEA DE OM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole