DEZECHILIBRUL LUI CITU – Investitiile Guvernului Orban nu se ridica nici macar la jumatate din valoarea imprumuturilor facute de Florin Citu

1159

Foto: Mediafax

Asta da dezechilibru. Valoarea investitiilor facute in timpul Guvernului PNL condus de premierul Ludovic Orban (foto stanga) nu se ridica nici macar la jumatate din valoarea imprumuturilor facute de ministrul Finantelor Florin Citu (foto dreapta).

Cifrele au fost prezentate de economistul Adrian Caciu, intr-o scurta analiza pe pagina sa de Facebook. Astfel, Caciu dezvaluie ca in luna iunie au fost contractate imprumuturi de 9 miliarde de lei, reprezentand 0,87% din Produsul Intern Brut (PIB) al Romaniei. In ceea ce priveste imprumuturile totale facute in acest an, acestea se ridica la 11,65% din PIB.

In schimb, investitiile se ridica la doar 4,5% din PIB.

Iata analiza economistului Adrian Caciu:

Luna iunie.

9 miliarde lei imprumuturi.

0,87% din PIB

Imprumuturi total an: 11,65% din PIB.

Investitii?

Doar de 4,5% din PIB.

Dezechilibru?

Evident!

1 comentariu la “DEZECHILIBRUL LUI CITU – Investitiile Guvernului Orban nu se ridica nici macar la jumatate din valoarea imprumuturilor facute de Florin Citu

  1. In ce conturi private au intrat banii populatiei , bani care vor fi platiti de generatii intregi?. Poate cineva sa opreasca acest genocid financiar al acestui guWren infect?.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole