DEZASTRUL DIN FONDURILE EUROPENE –Ministrul Ghinea, torpilat: “Asta vi se ascunde”

1586

sursa foto: facebook Cristian Ghinea

Analistul economic Adrian Caciu il torpileaza pe ministrul Aliantei USR-PLUS Cristian Ghinea (foto stanga), ministru al Investitiilor si Proiectelor Europene, cu privire la absorbtia de fonduri. Caciu sustine ca este dezastru cu privire la absorbtia fondurilor.

Analistul economic vorbeste intr-o postare pe Facebook despre vizita ministrului La Bruxelles pentru prezentarea PNRR si a programelor operationale, si sustine ca sunt probleme mari:

“Totul e praf, sunt probleme mari pe PNRR, mare parte din el respins si trimis la refacut dar jalea este si mai mare pe CFM 2021-2027”.

“Asta vi se ascunde! Dezastrul din fondurile europene!”.

Iata postarea facuta de Adrian Caciu:

“Nu vi se pare ca este o liniste mormantala pe subiectul vizitei ministrului Ghinea la Bruxelles de saptamana trecuta pentru prezentarea PNRR si a programelor operationale?
Pai e si normal!
A plecat cu suturi de la Bruxelles, totul e praf, sunt probleme mari pe PNRR, mare parte din el respins si trimis la refacut dar jalea este si mai mare pe CFM 2021-2027.
Cristian Ghinea s-a ascuns de frica de cand s-a intors in tara.
Mai mult decat atat a instituit omerta la Ministerul pe care il conduce astfel incat sa nu afle nimeni cum a facut praf PNRR si programele operationale.
Fondurile europene, celebrele 80 de miliarde de euro sunt in mare pericol.
Ghinea tace si se ascunde!

Va dau o stire: pe programele operationale din CFM 2021-2027 nu vom lua nici un ban in anul 2021, pentru ca nu vor fi aprobate pana la final de an.
Pe PNRR…..ne vor aproba de mila prin iulie -august stiind ca nu vom face absorbtie….
Uitati de reforme, de tinte, de obiective. Niste habarnisti!
Asta este realitatea.
Care se suprapune peste absorbtie dezastruoasa realizata de Ghinea pe CFM 2014-2020. Doar 168 milioane de euro din peste 7 miliarde.
Asta vi se ascunde! Dezastrul din fondurile europene!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole