DEPUTATII AU VOTAT REDESCHIDEREA PIETELOR – Iohannis va decide

1627

UPDATE 13.00:

Camera Deputatilor a votat marti, 10 octombrie 2020, redeschiderea pietelor. Legea a fost votată cu 173 de voturi „pentru”, unul „împotrivă” și 93 de abțineri.

Decizia finala o are Klaus Iohannis (foto), si ramane de vazut daca acesta va promulga legea.

Pietele inchise de Guvernul PNL ar putea fi redeschise in scurt timp, dupa ce amendamentul depus de PSD în Parlament care prevede acest lucru a trecut de Comisia de Buget și Comisia de Agricultură.

Legea la care s-a depus amendamentul va intra la vot final marti, in plenul Camerei Deputatilor, for decizional. Potrivit stiripesurse, ar exista o majoritate PSD – Pro Romania – UDMR pentru adoptarea legii:

„Pe durata starii de alerta, pietele agroalimentare in spatii inchise, targurile, balciurile, pietele mixte si volante, talciocurile, isi vor putea continua activitatea, cu respectarea restrictiilor referitoare la distantarea sociala si a masurilor de protectie sanitara”, este amendamentul depus de liderul PSD Marcel Ciolacu si senatorul PSD Daniel Zamfir.

3 comentarii la “DEPUTATII AU VOTAT REDESCHIDEREA PIETELOR – Iohannis va decide

  1. Acest DULAP, ANALFABET FUNCTIONAL, NAZIST, va taragana legea atacand la CCR, pe urma, returnarea in parlament, si asa va trec mai mult de o luna. NICODATA, acest nazist nu a promulgat NIMIC in interesul populatiei, dar s-a autopronuntat pentru alte legi inainte sa ajunga in deal, pentru promulgarea lor, acestea fiind bineinteles in detrimentul tarii si populatiei. De cat timp are nevoie un popor, ca sa realizeze ca este dus spre prapastie, ca sa nu folosesc cuvantul abator, desi protocoalele care au generat dictatura medicala, zeci de mii de romani vor fi sacrificati, in numele unor dezechilibrati mintal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole