DEMITEREA MINISTRULUI DE FINANTE – Orban il torpileaza pe Florin Citu: “Impotriva vointei mele”

2938

Liderul PNL Ludovic Orban continua “razboiul” cu premierul Florin Citu dupa ce acesta l-a demis pe ministrul de Finante Alexandru Nazare.
Orban a criticat marti, 20 iulie 2021, decizia premierului, spunand ca Nazare a avut rezultate bune si nu existau motive pentru demiterea sa.
Liderul PNL a tinut sa aminteasca ca decizia de revocare a lui Nazare s-a luat impotriva vointei lui si fara nicio consultare a PNL.

Iata declaratia facuta de Ludovic Orban:

“Nu filiala Partidului National Liberal (Prahova-n.r.) a pierdut pozitia de ministru al Finantelor, PNL, in ansamblul sau si chiar si Romania a pierdut un ministru al Finantelor care si-a facut datoria si care a girat functia de ministru al Finantelor cu competenta, cu profesionalism si cu rezultate evidente si vreau sa stiti ca decizia de revocare a domnului ministru s-a luat impotriva vointei mele si fara nicio consultare a PNL.
Si aici v-o spun limpede: nu Guvernul da ordine la partid, ci forurile statutare ale Partidului National Liberal sunt cele care decid politica Guvernului si asa trebuie sa fie”.

Nazare n-a vrut sa-si dea demisia

Reamintim ca premierul Florin Citu a trimis in 8 iulie 2021 la Cotroceni cererea de revocare din functie a ministrului de Finante Alexandru Nazare, iar Klaus Iohannis a semnat-o.
Citu a precizat ca initial i-a cerut lui Nazare sa-si dea demisia, insa acesta a refuzat:
“A avut posibilitatea sa-si dea demisia, dar a preferat sa fie revocat”.
Seful Executivului si-a motivat decizia de demitere a lui Alexandru Nazare prin faptul ca la Finante sunt multe proiecte intarziate.

1 comentariu la “DEMITEREA MINISTRULUI DE FINANTE – Orban il torpileaza pe Florin Citu: “Impotriva vointei mele”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole