DEMITEREA CLOTILDEI ARMAND – Oamenii vin cu bicicleta la usa

2264
DEMITEREA LUI CLOTILDE ARMAND

PSD a inceput strangerea de semnaturi in vederea organizarii referendumului pentru demiterea primarului sectorului 1 Clotilde Armand, dupa ce gunoaiele troneaza pe strazi in mandatul acesteia.

Alexandru Petrescu, vicepresedintele PSD Sectorul 1, ii anunta pe cei care vor sa semneze pentru demiterea primaritei sa-i lase un mesaj pe facebook, iar colegii sai vin cu bicicleta la usa: „Ce a inceput prost .. nu are cum sa se termine bine pentru nimeni.”

Iata mesajul lui Alexandru Petrescu:

„CAMPANIA de SEMNATURI pentru demiterea primarului sectorului 1 Clotilde Armand CONTINUA si trece la alt nivel. In acest weekend, alaturi de multi voluntari care m-au contactat si care doresc sa puna umarul la campania de strangere de semnaturi, vom fi prezenti in sectorul 1, in mai multe zone, de la Parcul Regina Maria, Piata 16 Februarie in Bucurestii Noi, Piata Domenii, Piata Matache, Piata 1 Mai si zona Pajura. Avem si un serviciu de preluare a semnaturilor de acasa. Doar lasati-mi un mesaj cu adresa si colegii vin cu bicicleta la usa dumneavoastra.

Decaderea in medieval

Pentru unii dintre locuitorii sectorului 1 era greu de imaginat dimensiunea incompetentei primarului Clotilde Armand. Acum suntem cu totii martori, cu voie sau fara de voie, ai degradarii unei comunitati urbane de elita, ce avea toate premisele sa fie un exemplu de standard de viata modern, verde, un ecosistem de bine general, potentator economic si social.
In realitate, privim la decaderea in medieval a unui spatiu urban oprimat de nesabuinta, inexperienta, dezinteresul si agresivitatea unui primar, Clotilde Armand. Ce a inceput prost .. nu are cum sa se termine bine pentru nimeni”.

2 comentarii la “DEMITEREA CLOTILDEI ARMAND – Oamenii vin cu bicicleta la usa

  1. Buna ziua,

    Unde pot semna si eu pentru REFERENDUM pentru demiterea primarului sectorului 1 ?

    Robert,
    0730482989

  2. Nu locuiesc in sectorul 1,dar m-am saturat ca aceasta impostoare,neterminata,sa ocupe spatiul social-media,desii doamnelor si domnilor din sectorul 1,ar trebuii sa v-o asumati ca de aceia ati votatt-o….(cu foarte multa inteligenta )dealtfel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

liternet