DELIRUL LUI CITU – Ministrul Finantelor anchetarea liderilor PSD pentru declaratiile facute

1134

Declaratii incredibile facute de ministrul de Finante Florin Citu miercuri, 18 octombrie 2020.

Seful de la Finante, care ia imprumuturi peste imprumuturi, a cerut Procurorului General al Romaniei anchetarea declaratiilor facute de conducerea PSD, inclusiv de presedintele Marcel Ciolacu (foto) de la inceputul starii de urgenta si pana astazi.

Halucinant, Florin Citu sustine ca respectivele declaratii au instigat la nesupunere si la subminarea autoritatii statului, si au adus costuri imense pentru economie. Cum s-ar fi putut intampla acest lucru, ramane un mister.

Totusi, ministrul de Finante pare ca a uitat ca intr-o democratie normala, este rolul opozitiei sa critice puterea.

Iata declaratiile facute de Florin Citu:

“Solicit Procurorului General anchetarea tuturor declaratiilor facute de conducerea PSD de la inceputul starii de urgenta si pana astazi. Aceste declaratii au instigat la nesupunere si la subminarea autoritatii statului, si au adus costuri imense pentru economie.

As vrea sa va citesc din Codul Penal. Comunicarea de informatii false, comunicarea sau raspandirea prin orice mijloace, de stiri, date sau informatii false, ori de documente falsificate, cunoscand caracterul fals al acestora, daca prin aceasta se pune in pericol securtitatea nationala, se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani.

Subminarea autoritatii statului cu costuri pentru economie face exact acest lucru. Pune in pericol securitatea nationala. As vrea sa dau un exemplu care a fost propagat in spatiul public de conducerea PSD referitor la banii alocati pentru sanatate.

In perioada 2014, si la programul actualizat in 2020, in 2020 bugetul pentru sanatate reprezinta 5,33% din PIB. Estea cea mai mare suma alocata din 2014 si pana astazi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole