DECONTAREA OPERATIUNILOR DE EXPORT-IMPORT – CCIR organizeaza pe 30 mai un webinar dedicat Managementului Platilor in Afacerile Internationale

236

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) organizeaza in 30 mai 2023, intre orele 09:30 – 16.00, un webinar dedicat Managementului Platilor in Afacerile Internationale.

Webinarul prezinta caracteristicile modalitatilor de plata utilizate in decontarea operatiunilor de export – import, precum si criteriile care stau la baza selectarii celei mai avantajoase solutii. Participantilor la webinar li se vor prezenta sintetic si prevederile principalelor reglementari in domeniu ale Camerei de Comert International de la Paris: INCOTERMS 2020, Publicatia 600 privind acreditivele documentare si Publicatia 522 privind incasso-urile.

Tematica

Webinarul este util personalului din companii care activeaza in departamentele de export, import, vanzare, desfacere, logistica, marketing, financiar-contabil, juridic, etc. De asemenea, tematica este de interes pentru personalul din banci, companii de leasing, declaranti vamali, consultanti, etc.

Inscrierea la webinar se poate face online, utilizand link-ul:
https://ccir.ro/formular/managementul-platilor-30-mai-2023/

Mai multe detalii despre eveniment:
https://ccir.ro/event/managementul-platilor-afacerile-internationale-5/

Ultimele articole