DECAPITAREA MINISTRULUI SANATATII – „Iohannis a tacut complice, iar Citu si intreaga Coalitie a Austeritatii au protejat acest ministru catastrofa”

971

Senatoarea Gabriela Firea a reactionat miercuri, 14 aprilie 2021, dupa ce premierul Florin Citu a anuntat ca l-a demis pe ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si pe secretarul de stat Andreea Moldovan (click aici pentru a citi).

Firea acuza intr-o postare pe Facebook ca revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea tarziu pentru multi romani care si-au pierdut viata sau si-au distrus sanatatea. Firea mai spune ca Iohannis a tacut complice, iar Citu si Coalitia de dreapta l-au protejat pe Voiculescu.

„Sunt 4 luni in care au ars spitale, in care mortii de COVID au fost batjocoriti, in care bolnavii in stare grava au fost evacuati din spital in miez de noapte, in care pacientii au murit cu zile din cauza avariilor de la instalatiile cu oxigen”.

Iata postarea facuta de Gabriela Firea:

„A plecat ‘Diamantul Pur’, s-a facut carbune, dar vine tatal diamantului! A plecat si doamna secretar de stat rupta de realitate! Sa speram ca vor numi un om normal, competent, uman! Vai de bolnavi! Vai de medici! Vai de noi!
Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea tarziu pentru multi romani care si-au pierdut viata sau si-au distrus sanatatea!
Sunt 4 luni in care au ars spitale, in care mortii de COVID au fost batjocoriti, in care bolnavii in stare grava au fost evacuati din spital in miez de noapte, in care pacientii au murit cu zile din cauza avariilor de la instalatiile cu oxigen.
4 luni in care Iohannis a tacut complice, iar Citu si intreaga Coalitie a Austeritatii au protejat acest ministru catastrofa!
PNL, USR+ si UDMR sunt obligati sa nominalizeze un profesionist care stie sa repare dezastrul produs de Voiculescu si care stie ce trebuie facut pentru a depasi aceasta criza sanitara”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole