Cu cine credeti ca seamana cel mai scandalagiu USR-ist al momentului? (Foto)

2014

Este usor pleonastica sintagma „USR-ist scandalagiu”, dar cel care a dus aceasta indeletnicire pe culmi nebanuite este Iulian Bulai (foto 1), presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor.

Ati vazut cum de cateva zile incoace Bulai nu poate dormi de grija TVR, care cica a comis o crima de lezmajestate difuzand spectacolul in noaptea de Revelion spectacolul in care Vacanta Mare si-a permis sa rada de dictatura sanitara si mai ales de tartorul acestei tiranii, presedintele Klaus Iohannis. Bine, sa nu fim naivi: miza nu este spectacolul Vacantei Mari, ci inlocuirea sefei TVR Doina Gradea cu un om al PNL-USR.

Dar sa nu deviem: jurnalistul Daniel Tomozei-Dimian de la Radio China International a surprins foarte bine esenta ideologica a deputatului USR Iulian Bulai: nimic mai mult decat un stranepotel al lui Lev Davidovici Trotki (nascut Leiba Bronstein), ideologul revolutiei comuniste permanente si unul dintre principalii responsabili pentru supravietuirea bolsevismului pana in ziua de astazi, mai ales in cercurile universitare.

Iata ce a scris Dan Tomozei pe Facebook, anexand imaginea de mai jos:

USR-istii nu au o problema doar cu religia Crestina (vezi aberatiile lui Bulai si copilul surogat al Sfintei Marii).

Cea mai mare problema a lor este libertatea de exprimare … a altora! In timp ce injura, jignesc si terorizeaza, useristii au porniri staliniste.

Trotki doarme linistit. Are un urmas care ii seamana intru totul: Iulian Bulai, de la USR … nu USSR!”

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole