CU CERTIFICAT DE VACCINARE SAU TEST COVID LA RESTAURANTELE DIN ROMANIA – Se cere functionarea fara restrictii (Document)

2518
se inchid restaurantele in bucuresti

foto: antena3

Organizatia Patronala HORA propune solutii pentru ca restaurantele sa poata functiona fara restrictii si cere ca functionarea industriei sa nu mai depinda de rata de incidenta de 3 cazuri la mia de locuitori.

Astfel  HORA propune mai multe solutii pentru a putea functiona:

-Prezentarea unui certificat de vaccinare;

-Testarea PCR sau test rapid cu 48 de ore inainte de a participa la un eveniment sau o masa a la carte;

-Testarea rapida la intrarea in incinta.

Revenire cu precautie

Organizatia anunta ca sustine o revenire cu precautie, iar siguranta comunitatii este primordiala, pentru a ne putea bucura cat mai curand de un trend ascendent in industria turismului:

“Pentru asta, avem toata deschiderea de a colabora si de a sustine programul de masuri de siguranta, pentru care ne bazam pe sprijinul autoritatilor pentru a fi implementat si respectat cu rigurozitate si conform cu legislatia in vigoare”.

2 comentarii la “CU CERTIFICAT DE VACCINARE SAU TEST COVID LA RESTAURANTELE DIN ROMANIA – Se cere functionarea fara restrictii (Document)

  1. Situation economica catastrofala e de fapt principalul motiv al restrictiilor din Ro ;Prin aceste restrictii se va ,,asigura” pacea sociala si guvernul PNL-USR va ramane la cascaval

  2. Nu va mirati ca sunteti tratati ca o turma de oi, pentru ca asta sunteti. Voi singuri, fara discernamant, cereti eliminarea drepturilor si libertatilor. Voi (HORECA) va cereti drepturile, dar in acelasi timp conditionati intrarea in restaurante. S-ar putea sa nu va calce nimeni pragul in semn de protest, si sunt convinsa ca sunt multi care gandesc la fel. De ce in super- marcheturi unde lumea umbla besmetica, se ciocnesc unul de altul, stau la cozi bot in bot, poti intra fara vaccin , test, sau alte cretinisme, iar intr-un restaurant unde te asezi la masa si esti servit, cereti vaccin sau test?. Toate se vor intoarce impotriva voastra ca un bumerang.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole