CRESTEREA SALARIULUI MINIM – Florin Citu o pune la punct pe Raluca Turcan: „Nu putem s-o luam dupa ce spune o persoana”

2239

Apar noi neintelegeri intre guvernanti, dupa scandalul intre seful Guvernului si ex-ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu. Premierul Florin Citu nu pare foarte incantat de declaratia ministrului Muncii Raluca Turcan cu privire la cresterea salariului minim.

Intrebat de jurnalisti ce parere are despre declaratiile Ralucai Turcan, care a anuntat ca „trebuie crescut salariul minim”, Citu a evitat sa dea un raspuns transant. A spus ca trebuie sa discute cu patronatele, cu sindicatele, insa a tinut sa precizeze ca „aceasta decizie nu putem s-o luam dupa ce spune o persoana sau alta”.

Iata intrebarea adresata premierului:

Reporter:
„De 1 mai, Raluca Turcan spunea ca trebuie sa creasca salariul minim pe economie, si Claudia Nasui spunea ca trebuie sa fie scutit de taxe. Ati discutat cu ei, care este pozitia dumneavoastra?”

Florin Citu:

”In ceea ce priveste salariul minim, aici trebuie sa avem o discutie atat cu cei care platesc salariul minim, cu antreprenorii, cu patronatele, dar si cu sindicatele. Este o discutie tripartita si vom vedea care este evolutia sa. Aceasta decizie nu putem s-o luam dupa ce spune o persoana sau alta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole