CRESC TAXELE SI IMPOZITELE? – Florin Citu a spus ce se va intampla

1013

Inca de la venirea coalitiei de dreapta la guvernare s-a vehiculat ca vor creste taxele si impozitele. Premierul Florin Citu neaga insa categoric acest lucru.
Premierul a declarat ca se va mentine regimul fiscal si nu vor creste taxele sau impozitele

Iata anuntul facut de Florin Citu:

“Am transmis comunitatii oamenilor de afaceri, la intalnirea pe care am avut-o cu reprezentantii Consiliului Investitorilor Straini, apelul meu de a sustine campania de vaccinare impotriva COVID-19.
Fie ca vorbim despre investitori cu capital romanesc sau strain, mediul privat este partener de incredere in acest efort comun de a depasi cu bine pandemia, prin imunizarea populatiei si respectarea masurilor de protectie sanitara.
Stabilizarea situatiei epidemiologice si cresterea capacitatii de vaccinare in lunile aprilie si mai sunt premise clare si sigure ca treptat putem sa invingem acest virus.
Ma bucur sa vad ca, asemenea reprezentantilor din domeniul HORECA, investitorii straini care au proiecte de afaceri in Romania au venit cu propuneri si doresc sa participe la consultarile ce vor avea loc in Comitetul interministerial a carui sarcina este sa pregateasca revenirea la normalitate a Romaniei incepand cu 1 iunie 2021.
Este o borna pe care o asteptam cu incredere si o pregatim cu mare responsabilitate.
Este vital sa protejam sanatatea oamenilor, este esential sa mentinem economia sanatoasa. Iar pentru insanatosirea economiei romanesti este nevoie sa sustinem investitiile publice si private, inclusiv prin continuarea masurile incepute in cursul anului 2020 prin care am salvat locuri de munca, sa restructuram companiile de stat si sa digitalizam sectorul public.
Vom mentine regimul fiscal si categoric nu vom creste taxe sau impozite. Sunt obiective asumate de Guvern si asteptate de mediul de afaceri”

1 comentariu la “CRESC TAXELE SI IMPOZITELE? – Florin Citu a spus ce se va intampla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole