CRESC TAXELE ROMANILOR? – Ce asigurari da Florin Citu. Premierul, despre inchiderea economiei

2924

Premierul demis, in prezent interimar, Florin Citu, sustine ca nu vor creste taxele romanilor. Asigurarea a fost facuta la „Topul National al firmelor private din Romania”.


Seful Executivului i-a asigurat pe antrepenori ca Guvernul va face orice pentru a nu inchide din nou economia. Potrivit lui Citu, daca am repeta experienta din 2020, „ar insemna un cost mult prea mare pentru noi toti”.

„Antreprenorii si IMM-urile si cei mari impreuna am trecut printr-o perioada dificila si inca mai avem in fata noastra cateva provocari. Am incercat in aceasta perioada, din momentul in care am preluat Ministerul Finantelor acum doi ani de zile, sa implementam cateva lucruri si nu credeam ca o sa vina aceasta perioada dificila.
Am vrut sa facem din statul roman un partener onest, de incredere pentru mediul de afaceri. Asta a insemnat cateva lucruri simple: sa platesti facturile la timp si sa nu schimbi prin surprindere Codul Fiscal. Am spus din primul moment ca nu vom creste taxe si pana acum m-am tinut de cuvant. Au fost foarte multe voci care au spus ca nu se poate nici una, nici alta. Impreuna am reusit asta!.

Cost prea mare

In momentul in care Romania a trebuit sa inchida economia in 2020, in martie, atunci a fost un moment in care am stat si m-am gandit. Nu vedeam solutii. A fost complicat, dar impreuna am reusit sa trecem peste asta. Acel soc mi-a aratat ca economia Romaniei poate sa faca fata, dar totusi mi-am dat seama ca daca am repeta acea experienta, ar insemna un cost mult prea mare pentru noi toti. Vom face orice ca sa nu mai inchidem economia”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole