CREDITE PENTRU CASELE „VERZI” – Dobanzile sunt reduse: „Cel mai mic pret posibil pentru intretinere”

2529

foto: cronicaromana.net

Apar in Romania creditele bancare pentru case „verzi”. Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (ROGBC) si Libra Internet Bank au incheiat un parteneriat in urma caruia banca va lansa in premiera pentru piata din Romania un produs dedicat dezvoltatorilor imobiliari care vor construi Cladiri Verzi.

Totodata, Libra Internet Bank va facilita accesul persoanelor fizice la astfel de locuinte verzi, prin acordarea de finantari cu dobanzi reduse pentru aceste achizitii. Banca sustine ca dincolo de costurile mai mici de finantare, acesti clienti se vor putea bucura si de un alt mare beneficiu: „cel mai mic pret posibil pentru intretinere”, datorita construirii inteligente cu grija fata de mediul inconjurator si a utilizarii resurselor de energie alternativa.

Green Homes (Cladirile Verzi) reprezinta un termen folosit pentru cladirile construite si folosite intr-un mod responsabil fata de mediul inconjurator, in tot ciclul de viata al acestora: design, constructie, folosinta, intretinere, renovare si demolare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole