COTA UNICA DE IMPOZITARE: ANUNTUL PREMIERULUI – Nicolae Ciuca a vorbit si despre taxarea companiilor: “Nu cred ca ar fi o buna practica la nivelul guvernului” (Video)

871

sursa foto: facebook Guvernul Romaniei

Premierul Nicolae Ciuca a declarat, luni, 30 mai 2022, ca nu crede ca ar fi o buna practica, la nivelul Guvernului, modificarea sistemului de taxare a companiilor. Seful Executivului a facut precizari si cu privire la cota unica.

Intrebat daca se ia in calcul renuntarea la cota unica, premierul a spus ca aceasta trebuie aplicata asa cum a fost ea stabilita initial. Intrebat despre modificarea sistemului de taxere, Nicolae Ciuca a declarat ca nu crede ca ar fi o buna practica la nivelul guvernului sa fie modificat nivelul de taxare.

Premierul Nicolae Ciuca a mai afirmat, cu referire la cota unica, ca trebuie aplicata peste tot. Seful Executivului a mai precizat ca masurile guvernului de sprijinire a economiei au dus la crestere economica.

Iata declaratiile facute de Nicolae Ciuca:

Cota unica trebuie aplicata asa cum este stabilita si cum a fost prevazuta initial. Am discutat cu specialistii din Consiliul Fiscal, iar in urma discutiilor si analizelor pe care le-au prezentat sa facem astfel incat cota unica sa fie intr-adevar cota unica. Nu este vorba de modificarea taxelor la companii. Tocmai am afirmat ca in acest moment in care am putut sa vedem ca masurile economice de sprijin au functionat, nu cred ca ar fi o buna practica la nivelul guvernului sa modificam sistemul de taxare al companiilor. Sunt alte masuri la care specialistii lucreaza”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole