Cosmarul USR

2118
Iata o veste cu adevarat proasta pentru noul primar general al Capitalei Nicusor Dan si pentru USR

Iata o veste cu adevarat proasta pentru noul primar general al Capitalei Nicusor Dan si pentru USR. Acestia nu vor scapa de unul dintre oamenii care cu adevarat le-a facut zile fripte in ultimii ani. Si care le va face face zile negre in urmatorii ani, din Opozitie. Numele sau: Aurelian Badulescu.

Viceprimar al Capitalei in mandatul Gabrielei Firea, Aurelian Badulescu ii anunta pe “domnii si doamnele de la USR” ca se vor reintalni in Consiliul General. Cu alte cuvinte, desi a candidat la Primaria si Consiliul Local al Sectorului 3, candidand insa si pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti, Aurelian Badulescu va opta pentru functia de consilier general. Iar noi suntem convinsi ca va fi principalul opozant al noii puteri din Capitala Nicusor Dan-USR. Si ne referim doar la USR intrucat PNL este abia pe locul trei, cu mult in spatele PSD si USR, ceea ce inseamna ca va fi doar o anexa la caruta lui Nicusor.

Iata anuntul facut luni, 28 septembrie 2020, pe pagina sa de Facebook, de Aurelian Badulescu:

“Desi am intrat tarziu in cursa pentru primaria Sectorului 3, foarte multi cetateni au inteles situatia si m-au creditat, pe mine si echipa PSD, cu votul lor.

Vreau sa le multumesc pe aceasta cale si sa-i anunt ca echipa PSD Sector 3 isi va respecta promisiunile facute in campania electorala si le va apara interesele in Consiliul Local.

Campania electorala s-a terminat, voturile sunt aproape numarate si este timpul sa facem o scurta analiza si sa vedem cum arata noua configuratie politica in Sectorul 3:

-Robert Negoita a obtinut un nou mandat, dar nu are majoritate in Consiliul Local.

-PSD a obtinut un scor bun in circumstantele actuale si va veghea la modul de lucru al primarului.

-USR, prin inlocuirea Anei Ciceala, a ratat sansa sa-l invinga pe Negoita.

-Partidul National Liberal a reusit sa faca, atat la Sectorul 3 cat si in restul Capitalei, o alianta cu niste oameni fara Dumnezeu si fara valori traditionale, care in scurt timp ii vor trada.

PS – Pe domnii si doamnele de la USR ii anunt ca ne vom reintalni in Consiliul General”.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

1 comentariu la “Cosmarul USR

  1. Singura modalitate de a iesi din DICTATURA, este sa iesiti in strada la unison in toata tara, toti care ati votat alte partide inafara de USR si PNL. Vor ramane in „casa” doar diasporezi care au fost trecuti pe listele electorale, dar care sunt pe campurile inverzite de sparanghel. Daca acum nu reactionati, la parlamentare nu mai are rost sa votati, STS este la datorie. Si culmea va intra USR la guvernare, cu premierul Ciolos, cu platforma de guvernare care va fi aplicata cu armata, pardon, ca la armata: fara biserici, fara familie traditionala, fara proprietati, in comun nu ca la CAP, ci ca la „felinarele rosii”, fara penali, ca doar sunt ei destui, nu au nevoie de altii. Inghititul pe nemestecate, te poate ineca, iar cand esti singur, izolat, nu te mai ajuta nici D-zeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole