Cosa Nostra PNL: „Copile, nu te pune cu ei ca te fac praf!”

2106

Partidul National Liberal care de cand a venit la putere nu a stiut decat sa ingradeasca drepturi si libertati, sa puna pe butuci tot ce misca, sa imparta banii doar intr-o directie, actioneaza mai ceva decat Cosa Nostra. Un reportaj video realizat de Recorder arata cum reprezentantii PNL s-au pus cu picioarele pe un tanar director care ocupase functia prin concurs doar pentru ca postul respectiv era promis unui liberal din Mures. Cap de lista: candidatul PNL Mures la functia de deputat, Ervin Molnar, si reprezentantii corpului de control al Administratiei Nationale Apele Romane (conduse de Molnar), care au fost trimisi sa execute ordinele si sa il inlature cu frumosul, „prin demisie” pe directorul in functie.

Povestea este simpla si, sintetizata, arata cam asa:

Ovidiu Ianculescu, in varsta de 36 ani, inginer, din categoria tinerilor care au lucrat in timpul facultatii pentru a-si putea plati scolarizarea, a absolvit Universitatea Politehnica Timisoara, avand specializarea „Constructii hidrotehnice”. Cu specializarea pentru care a lucrat din greu s-a angajat la Sistemul de Gospodarirea a Apelor Mures (institutie cu peste 400 de persoane care gestioneaza infrastructura hidrografica din 6 judete) unde a avansat, treptat ca sef de birou Exploatare lucrari hidrotehnice, inginer sef, iar in 2019 (octombrie) a participat la concursul pentru postul vacant de director al Sistemului de Gospodarire a Apelor Mures, pe care l-a si castigat.

Belea insa, la cateva saptamani dupa ce a obtinut postul, PNL a venit la butoane si a inceput baletul. In Mures, s-a facut balet pe apa, caci Ervin Molnar, cel care astazi candideaza la functia de deputat de Mures din partea PNL a tintit postul lui Ianculescu si nu a durat mult pana la obtinut. Asta arata realitatea! In ianuarie 2020, Ervin Molnar a fost numit director general al Administratiei Nationale Apele Romane, calitate din care i-a promis unui reprezentat al PNL Mures ca ii va oferi postul de director la Sistemul de Gospodarirea a Apelor Mures (stiti, postul castigat prin concurs cu cateva luni inainte de Ianculescu).

„Dansul a facut o campanie agresiva de schimbare a tuturor directorilor de administratii bazinale de apa si sisteme de gospodarire a apelor. Nu stiu ce evaluari a facut dar sunt suta la suta convis ca nu au fost evaluari profesionale, doar criterii politice. Si a incept foarte repede cu Targu Mures pentru ca avea foarte mari interese sa isi planteze oamenii e partid in aceste functii de conducere. Domnul Bratanovici de la ABA Mures mi-a zis: ‘Asta-i situatia, Ervin Molnar vrea sa te dea afara'”, declara Ianculescu in interviul acordat Recorder.

Si de aici show-ul! La Sistemul de Gospodarirea a Apelor Mures au venit persoane de la Corpul de control al directorului Administratiei Nationale Apele Romane (condusa de Molnar) avand loc mai multe vizite in care lui Ianculescu i s-ar fi spus de la obraz ca Molnar ii cere demisia, caci i-a promis functia secretarului general al PNL Mures, Ionut Cengher.

Iar lucru asta s-a intamplat. Dupa multe solicitari, insistente, zbateri si ridicari de umeri Ianculescu a fost de acord sa isi semneze demisia, Cengher, venit din aparatul administrativ al Senatului Romaniei doar cu o cerere de detasare la Apele Romane, fara sa sustina examenul si fara sa cunoasca legislatia, astfel cum reiese din clipul Recorder (desi pentru a detine functia de conducere in Apele Romane un inginer trebuie sa aiba vechime cel putin 5 ani in domeniul gospodaririi apelor) s-a cocotat astfel pe postul de director, de unde a precizat ca atunci cand PNL nu va mai fi la putere va pleca si el.

La predarea mandatului de director al Sistemului de Gospodarire a Apelor Mures, intre Inaculescu si noul director Cengher a avut loc o discutie, inregistrata de fostul director, care este prezentata in reportajul Recorder, in care Cengher face urmatoarele precizari: „Deci eu iti garantez ca din momentul in care partidul care m-a sustinut nu mai e la guvernare, eu o sa ma cer singur, indiferent ca am sa iau concurs, ca n-am sa iau, ca o sa fie, pentru ca asa e normal. Asa am venit, asa voi si pleca. Eu, Ionut Cengher, pot sa fiu cel mai bun prieten al tau. Dar sa fim corecti unul cu altul. Recunosc, nu sunt in domeniu si poate sa imi fie greu la inceput.

Asta este doar unul dintre cazurile in care PNL si-a impus cu orice pret oamenii, fara sa se gandeasca la consecinte si fara sa tina cont ca o gestionare deficitara a unei institutii se poate transforma intr-o catastrofa nationala.

Mai are sens sa amintim ce ziceau Orban si ai lui inainte sa preia conducerea tarii si chiar la o zi, doua dupa ce s-au cocotat pe masa de la Victoria?

„Unul dintre cele mai importante obiective pe care le urmarim este acela de a reface capacitatea administrativa a institutiilor guvernamentale, care a fost distrusa in ultimii trei ani prin aducerea la conducerea institutiilor publice sau prin plasarea in functii de conducere a unor oameni fara pregatire profesionala, fara competenta, a unor oameni care au fost adusi doar pe baza de pile sau pe carnet de partid, Asta zicea Orban la investirea in parlament din noiembrie 2019. Ce s-a intamplat la o luna dupa? E clar pentru toata lumea?

Iata ce ale numiri de directori la Sistemul de Gospodarire a Apelor s-a mai facut de cand a venit partidul reformator la putere:

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

2 comentarii la “Cosa Nostra PNL: „Copile, nu te pune cu ei ca te fac praf!”

 1. Medicul Beatrice Mahler: „Mortalitatea a crescut la un nivel îngrijorător. Dacă lucrurile continuă în această direcție, și decembrie va fi o lună în care vom plânge mult”. In locul lui Dorobat (penala), a ramas ea, fatalista, dar ma intreb de ce nu au plans in martie, aprilie, mai, iunie, iulie, cand spitalele erau goale, si bolnavii cronici nu au avut acces la tratamente?. Atunci nu era de plans?. Pe cine credeti ca prostiti?. Voi, „specialistii”, stiti foarte bine cine sunt acum, si cine vor fi, pacientii care umplu spitalele, si cine sunt cei care mor. Cum a putut un sistem ticalos sa va transforme din medici in criminali?. Toti cei care nu au beneficiat de tratament luni de zile, ajung la spitale, iar numarul lor va fi din ce in ce mai mare mai ales in sezonul rece, nu din cauza „covid”, ci din cauza GuWernului infect, si a „specialistilor” care v-ati vandut sufletul.

  Zilnic acest Dictator semneaza zeci de legi, unele mai aberante decat altele, dar nu se grabeste cu legea deschiderii pietelor. Cand este vorba de populatie, legile sunt atacate, trimise la reexaminare, sau nepromulgate. Are cineva curajul sa faca inventarul celor 6 ani de confort al acestui individ sinistru?. Ieri declara: „PeeeSeeeDeee este devina pentru dezastrul din sanatate, a blocat toate demersurile GuWernului (Meu) in domeniul sanatati”. Pe langa faptul ca este un robot fara dictie, fara sentimente, si fara o gandire proprie, programat si teleghidat de stapanii de peste „gard”, tin sa il anunt ca in 6 ani de mandat, cu 6 case (din strainatate nu sunt publice deocamdata, doar cea din Austria)), a blocat si a franat Romania, incalcand de zeci de ori Constitutia. Ce ai facut gunoiule in 6 ani, dintre care 2 ani cu GuWernele tale, Ciolos si Orban?. NIMIC!. Nimic pentru tara si populatie, dar in schimb ai facut totul pentru straini si pentru tine. Primi 5 ani ai fost Turist, Scriitor de vorbe goale, Instigator, Dezbinator, Vanzator de tara, Vanzator de sclavi, Sluga la stapani, Purtator de cuvant al Pnl-ului. . Asta este portetul tau, gunoiule, si mai ai obrazul sa iesi sa te adresezi poporului, sa dai vina pe altii, nu pe gunoaiele pe care tu le-ai numit in fruntea institutiilor de stat?. Ma intreb, cum va mai rabda Pamantul, gunoaie umane?.

  Ura acestor criminali pnl-isti, este indreptata nu numai impotriva Psd-ului, ci impotriva intregului popor. „Pas cu pas”, vorba nazistului, se adeveresc toate conspiratiile pe care acesti nazisti le negau cu desavarsire. Ultima „conspiratie” este interzicerea pasagerilor in avion fara un certificat „VACCINAT”. Pe cand interzicerea de a iesi din casa fara acest certificat?. Vreau sa ii intreb pe criminalii nazisti, in special pe comandantul lagarului, Arafat, tot conspiratie o considera?. De fapt, nu va mirati, pentru musulmani, daca ucizi, vei merge in rai, asa ca pentru acest criminal nu este nici o problema sa va „rareasca” dupa bunul plac. Voi stati si va rugati, ca atat va mai ramas, numai ca va veti ruga in case, cu vaccin sau fara vaccin, va fi tot una. Scopul este reducerea populatiei, si ingradirea libertatilor, in rest…D-zeu cu mila.

  Nu vi se pare suspecta decizia de „prioritate” a administrari vaccinului?. Peste tot in lume prioritatea sunt medicii si populatia peste 65 de ani si cei cu boli cronice. Credeti ca vaccinul va fi acelas si pentru medici si pentru batrani?. Daca la un om cu boala de inima grava, sau cu un cancer avansat, ii mai introduci in organism un virus, cred ca se vor ridica cadavrele de pe strazi. De ce nu se vaccineaza aleatoriu, sau cei care doresc vaccinarea indiferent de varsta sau profesie?. Comandantul actiuni Arafat, a declarat ca el se vaccineaza in direct la TV, ca sa convinga lumea sa se vaccineze, dar sa nu auda conspiratiile ca ar fi ser fiziologic. Asa ca sa nu indrazniti sa ii puneti la indoiala cuvantul acestui…tortionar.

  Postarea nu are legatura cu continutul articolului, dar are legatura cu Cosa Nostra PNL.

 2. TOT RESPECTUL DOMNULE PROFESIONIST!!!… sunt muuult prea putini oameni ca tine in tara asta… sau in lumea asta…
  Si pana o sa intelegem ca prostia ucide… ma tem ca va mai dura ceva… dar vom descoperi sigur…doar o chestiune de timp..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole