CLOTILDE ARMAND SI DAN TUDORACHE, INFRUNTAREA FINALA – Lucrurile se precipita, lumea e in strada

998
Clotilde Armand sustine ca a castigat primaria sectorului 1

foto: digi24

Batalia pentru Primaria Sectorului 1 Bucuresti pare sa fi intrat pe ultima suta de metri.
Clotilde Armand (foto dreapta) sustine ca a iesit invingatoare, desi Biroul Electoral Central nu a facut vreun anunt oficial, fiind asteptata decizia de numarare a voturilor ceruta de actualul primar Dan Tudorache (foto stanga).

Miercuri, 30 septembrie 2020, Tudorache a iesit in strada alaturi de sustinatorii sai si cere renumararea voturilor. In paralel, Clotilde Armand se declara castigatoare.

Iata anuntul facut de Clotilde Armand pe Facebook:

“In 2016 ne-au furat voturile. Intr-o singura noapte au schimbat rezultatele. Si nu am renuntat. Am continuat batalia noastra in consiliul local. V-am promis atunci ca acesti corupti si mafia transpartinica din primarie trebuie sa dispara. Pentru ca aceasta institutie trebuie sa functioneze in interesul cetatenilor si nu a partidului. Au urmat patru ani grei de lupta in care s-au intamplat foarte multe.

Anul acesta au vrut sa ne fure din nou voturile. Si i-am prins in flagrant. Am stat si am pazit sediul Biroului Electoral al Sectorului 1 zi si noapte.

Am pazit fiecate vot. Si am iesit invingatori.

V-am spus ca matematica invinge. Acum, va promit ca voi lupta cu toata forta mea sa fie pedepsiti toti cei responsabili de tentativa de fraudare a alegerilor. Lucrurile nu vor ramane asa.

Multumesc tuturor colegilor pentru efortul lor, multumesc sustinatorilor si criticilor mei. De acum incepem treaba. Si avem multe de facut impreuna.
Va multumesc tuturor. Aceasta victorie este a voastra!”.

Tudorache sustine ca are mai multe voturi

Totul a inceput luni, atunci cand Dan Tudorache a anuntat ca are 200 de voturi in plus fata de Clotilde Armand.

Marti, Tudorache a solicitat Biroului Electoral Central renumararea voturilor  .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

liternet