CLOTILDE ARMAND INTRA LA RUPERE – Razboi total pentru Primaria Sectorului 1

2614
Clotilde Arman cere interventia procurorilor in lupta pentru Primaria Sectorului 1

foto: national.ro

Clotilde Armand (foto) intra la rupere in razboiul cu Dan Tudorache pentru Primaria Sectorului 1 Bucuresti.

Candidata USR a reactionat marti, 29 septembrie 2020, dupa ce actualul primar Dan Tudorache a cerut Biroului Electoral Central renumararea voturilor. Armand cere nici mai mult, nici mai putin, decat interventia procurorilor. Mai exact a Parchetului General: “Astazi voi solicita Parchetului General al Romaniei sa preia ancheta despre situatia de la Biroul Electoral al Sectorului 1”.

Iata anuntul facut de Clotilde Armand pe Facebook:

“Aud ca prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) impreuna cu fostul primar bolsevic de la Sectorul 1 (da, este un bolsevic pur sange care a transformat Politia Locala in politie politica si a folosit-o sa ma urmareasca) vor sa renumere voturile pentru ca tineti-va bine: ‘voturile reprezinta vointa si speranta oamenilor. Iar acestea nu trebuie in niciun caz furate’.
Really? Si in 2016 ce-ati facut domnilor?! Acum, eu vreau sa-i lamuresc pe cei doi in felul urmator.
Astazi voi solicita Parchetului General al Romaniei sa preia ancheta despre situatia de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Sa intelegem si noi o treaba”.

Totul a inceput luni, atunci cand Dan Tudorache a anuntat ca are 200 de voturi in plus fata de Clotilde Armand. Marti, Tudorache a solicitat Biroului Electoral Central renumararea voturilor (click aici pentru a citi).

1 comentariu la “CLOTILDE ARMAND INTRA LA RUPERE – Razboi total pentru Primaria Sectorului 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole