Citu indeamna: Cumparati Romania!

2762
ministrul Finantelor Publice, Florin Citu

Da, ati citit bine: ministrul Finantelor Publice, Florin Citu (foto), ii indeamna pe straini sa cumpere Romania, pretextand ca asa ar fi zis banca americana JP Morgan („buy Romania”). Problema este ca acelasi Citu insista sa se faca de ras pana la capat, traducand „buy Romania” prin „investeste in Romania”.

In alta ordine de idei: OK, am inteles ca Florin Citu nu poate dormi de grija investitorilor straini. Totusi, el nu ne spune ce a facut pentru aceia dintre antreprenorii autohtoni pe care criza i-a lovit din plin si pe care ii ameninta spectrul unei saracii crunte in 2021.

Dar mai bine va lasam sa va cititi singuri intelepciunea postata de Citu pe Facebook vineri, 4 septembrie 2020 (vezi facsimil):

BUY ROMANIA! 💪💪💪

JP Morgan recomanda tuturor investitorilor “BUY ROMANIA- INVESTESTE IN ROMANIA”.

Asta in timp ce o parte a presei din Romania inventeaza avertizari ale CE, un #FakeNews de o calitate jalnica.

Mai mult, in timp ce suntem amenintati de “expertii” pe statul de plata al PSD, plantati in diferite institutii, despre o criza „de care nu mai putem scapa” in 2021 analizele institutiilor internationale spun ca, din contra, 2021 este anul in care se opreste deteriorarea fiscala inceputa in 2016 si incepe consolidarea fiscala (asa cum am spus in scenariul de baza)

Am castigat increderea investitorilor prin tot ce am facut pana acum si asta se vede.

BUY ROMANIA- INVESTESTE IN ROMANIA!

#RomaniaFaraPSD #RomaniiTrebuieSaStie”.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

3 comentarii la “Citu indeamna: Cumparati Romania!

  1. „Pas cu pas”, vorba hitleristului, va vinde cu totul. De ani de zile, Romania a fost blocata infrastructura de UE, au blocat toate demersurile pentru autostrazi din cauza gandacilor, ursilor, fazanilor, furnicilor…, iar acum in „pandemie” cand economia este la pamant, firmele romanesti au pus lacat pe usa, UE acorda Coloniei 800 milioane de euro pentru autostreada Sibiu- Ploiesti. De unde atata graba pentru autostrazi si din partea UE, si din partea gunoaielor PNL?. Care este „obiectivul” acestor jeguri umane?. Sa fiti convinsi ca acest guvern infect, si nazistul de la Cotroceni, lucreaza doar pentru STAPANI lor, iar VOI, pentru ei sunteti doar numere pentru voturile lor. Nazistul, pentru implementarea AGENDEI primita de la stapani, trebuie sa puna mana pe toata puterea: primari, parlament, guWern. Pana la sfarsitul anului (daca nu va treziti pana atunci), copiii si nepoti vostri, vor mosteni din toate bogatiile tari, doar miliardele imprumutate de clanul pnl, pe care le vor plati cu varf si indesat, inclusiv stranepotii vostri. Opriti GENOCIDUL tari, bogatiile tari, apartin POPORULUI nu clanului mafiot PNL. TREZITI-VA ROMANI, ca nu aveti unde evada, peste tot veti fi sclavi, dar opriti sclavia in propria tara

  2. Mai exista ROMANIA, sau a ramas pe harta lumi doar cu numele, fiind o iluzie a romanilor ca le-ar apartine?. Eu nu cunosc pe planeta Pamant o tara democrata unde punctele strategice, obiectivele, bogatiile…au fost vandute altori tari. Nu vreau sa mor proasta, am si eu o curiozitate: prin absurd se declanseaza un razboi, un conflict politic cu o tara, o pandemie (cum e mascarada de azi cu acest virus gripal), Romania va avea un cuvant de spus pentru apararea tari, a populatiei, tinand cont de faptul ca pentru nesupunere ramaneti fara gaz, curent, apa…?. Pana la urma veti ramane si fara aer.

  3. .ce raspuns sa las dls.Injuraturi la adresa acestui taranus de care vaz ca va temeti toti.acest agent care mai mult face decat zice iar cand va veti dumiri de rolul si jocul acestui mizerabil va fi TOO LATE. aruncati naibi la lada cu gunoaie..de unde atata eleganta in relatia cu un nemernic care ditruje tara..si pe langa ingamfarea specifica mintilor inguste ..este si idiot d abinelea..dar vaz ca va da pa spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

liternet