CITU IN LOCUL LUI ISARESCU? – Fostul sef al ANAF arunca bomba:“Va cere la schimb functia mult ravnita: guvernator BNR”

1036

Premierul Florin Citu ar ravni la functia de sef al Vancii Nationale a Romaniei, detinuta in prezent de Mugur Isarescu, sustine fostul sef al ANAf, Gelu Diaconu.

Acesta spune intr-o postare pe Facebook ca premierul nu il va bate pe Ludovic Orban niciodata in lupta pentru sefia PNL, insa va cere la schimb functia mult ravnita: guvernator BNR.

Iata postarea lui Gelu Diaconu:

“Operatiunea ‘Citu reloaded’

Sa tot fie vreo doua luni de cand in laboratoare se lucreaza cu ravna la noua imagine pentru Citu Florin Vasile (asa cum apare in actele LOR)!
Ne scoate din pandemie, ne vaccineaza performant, nu creste taxele, nu taie pensii/salarii oricat de speciale ar fi, e alintatul pietelor financiare de unde ia bani cu toptanul la dobanzi ‘avantajoase’, se bate cu ‘ioropenii’ pentru PNRR, se plimba singur in parc (cu santinelele deghizate in arbusti), ba chiar si-a reamintit ca e rocker anti-‘aerian’ (foo/ufo-fighters)…
In fapt, aceeasi ‘praduitori ‘/securistoizi din presa mainstream, care se mai incolonasera in spatele multora, inclusiv al duamnei Dancila, s-au pus pe treaba. Miza?…alegerile din PNL.
Nu va grabiti sa trageti vreo concluzie.
Nu il va bate pe Ludovic niciodata in lupta din partid! Dar, impins in fata de Alina, sotia prietenului lui, cu imaginea rebrenduita, va cere la schimb functia mult ravnita: guvernator BNR.
Intre timp aceeasi prieteni lucreaza sa il consacre pe Mugur Isarescu drept turnator de politie politica…si uite asa va se va elibera sinecura!

Pariaza cineva contrariul?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole