CITU IMPRUMUTA 53.000 EURO PE MINUT – De necrezut: ministrul de Finante Florin Citu a indatorat Romania cu 7,7 miliarde lei in doar 21 de zile: ”Asasin economic”

1840

Incredibil: ministrul de Finante Florin Citu (foto) se imprumuta cu 53.000 de euro pe minut. Iar in doar 21 de zile, acelasi Citu a indatorat Romania cu 7,7 miliarde de lei.

Calculele privind cele 53.000 de euro imprumutate pe minut de Florin Citu au fost facute de senatorul PSD Daniel Zamfir, de care ministrul Finantelor fuge de cateva saptamani si refuza sa vina la audierile din Parlament, si de fostul ministru al Muncii Marius Budai.

Astfel, senatorul Daniel Zamfir il catalogheaza pe Florin Citu drept un “asasin economic al Romaniei”, care duce tara in ruina:

Asasinul economic al Romaniei continua planul de ruinare a tarii. Azi (n.r. – luni, 22 iunie 2020), Citu s-a mai imprumutat inca un miliard! In 21 de zile din iunie s-a imprumutat 7,7 miliarde! 53.000 euro pe minut!

Omul asta ruineaza Romania!

Refuza sa vina in fata Parlamentului sa dea explicatii, iar primul ministru a prelungit de la sine putere starea de alerta ca sa acopere toate hotiile astea!

La randul sau, fostul ministru al Muncii Marius Budai acuza un delir al imprumuturilor, totul intamplandu-se in timp ce investitiile si masurile structurale in economie lipsesc cu desavarsire:

Continua guvernarea pe datorie.

Fantasticul Vasile F. Citu continua delirul imprumuturilor.

Citu a mai luat azi 1 miliard de lei imprumut. 7,7 miliarde lei in luna iunie pana acum. Premierul dezertor Citu ii indatoreaza pe copiii nostri cu 53.000 euro pe minut.

Investitiile lipsesc cu desavarsire, masurile structurale in economie lipsesc si ele, dar din pacate il avem pe ‘fantasticul’ Citu”.

2 comentarii la “CITU IMPRUMUTA 53.000 EURO PE MINUT – De necrezut: ministrul de Finante Florin Citu a indatorat Romania cu 7,7 miliarde lei in doar 21 de zile: ”Asasin economic”

  1. „Tara arde, si baba se piaptana”. Asta suna pentru asa zisa opozitie (vorba Dictatorului). VOI opozitia trenati acest genocid al tari. Poporul nu va condamna „criminalii”, ci pe cei care nu i-au impiedica sa comita „crima”, care au asistat pasivi fara sa intervina. Lasati politica, lasati orgoliile, lasati „ochelarii de cal”, si salvati ce se mai poate salva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole