CITU IL SFIDEAZA PE ORBAN – Premierul refuza sa acorde gratuitatile cerute de seful sau. Iata ce va semna (Document)

3344

Premierul Florin Citu il sfideaza pe Ludovic Orban, dupa ce s-a anuntat public ca liderul PNL vrea sa modifice Ordonanta austeritatii facuta de guvern in sensul mentinerii de calatorii gratuite pentru studenti (click aici pentru a citi), spre deosebire de premier, care ofera reduceri de 50% .

Premierul si-a convocat cabinetul joi, 18 februarie 2021, in sedinta de Guvern, iar pe Ordinea de zi se afla, printre altele, si Proiectul OUG privind unele masuri fiscal-bugetare si pentru modificarea si completarea unor acte normative. Mai exact, Ordonanta austeritatii Guvernului de dreapta.

Iata ce prevede cu privire la calatoriile pentru studenti:

“Studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa, in institutiile de invatamant superior acreditate, in varsta de pana la 26 de ani, beneficiaza de tarif redus cu 50% pe mijloacele de transport local in comun, transportul intern auto, cu metroul, precum si pentru transportul intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a si naval, pe tot parcursul anului calendaristic. Studentii orfani sau proveniti din casele de copii beneficiaza de gratuitate pentru aceste categorii de transport.”

*Cititi aici Proiectul Ordonantei austeritatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole