CITU II CERE LUI ARAFAT CALE LIBERA PENTRU VACCINATI – Premierul: „Sa modifice hotararea CNSU”

1992
Guvernul batjocoreste romanii. Dovada este dubla masura cu care actioneaza asa-zisii specialisti ai Guvernului, in frunte cu Raed Arafat

Vesti bune pentru vaccinati, vesti proaste pentru restul.

Premierul Florin Citu a anuntat miercuri, 29 septembrie 2021, ca i-a cerut lui Raed Arafat sa fie modificata hotararea privind restrictiile impuse dupa depasirea ratei de infectare de 6 la mia de locuitori, astfel incat restaurantele sa ramana deschise pentru persoanele vaccinate, indiferent de incidenta.

Insa premierul anunta si o „portita” pentru cei nevaccinati, daca vor sa mearga la restaurant: testare sau dovada trecerii prin boala.

Iata anuntul facut de premier:

„Am cerut domnului Raed Arafat sa modifice hotararea CNSU prin care sa permitem activitatile economice de acest gen, in special in HORECA sa ramana deschise daca sunt vaccinati cei din personal si pentru persoanele vaccinate, indiferent de rata de incidenta. Nu trebuie sa-i penalizam pe cei vaccinati, e un principiu de la care nu vreau sa ma dau la o parte. Ideea este ca si angajatii sa fie vaccinati, si cei care merg acolo sa fie vaccinati. Exista si varianta cu certificatul verde, vaccinati, testati sau trecuti prin boala”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole