CITU, CE-AI FACUT CU BANII? – Premierul, somat sa explice unde s-au dus 50 miliade de euro: „I-a imprumutat amanetand viitorul generatiilor urmatoare”

2127

sursa foto: facebook Guvernul Romaniei

PSD il acuza pe premierul Florin Citu (foto stanga) ca a amanetat viitorul urmatoarelor generatii si il someaza sa iasa public si sa explice romanilor ce a facut cu banii pe care i-a imprumutat.

Intr-o postare pe Facebook, PSD dezvaluie ca Guvernul Citu a imprumutat 50 de miliade de euro care nu se regasesc nicaieri: nici in pensii, nici in alocatii, nici in investitii. Motiv pentru care social-democratii cer explicatii „Citu, ce ai facut cu banii?”.

De asemenea, PSD a publicat si un tabel comparativ in ceea ce priveste datoria guvernamentala a Romaniei in perioada 2000-2021. Iar guvernul PNL este la „putere” (vezi facsimil), asa cum reiese din datele oferite de Eurostat.

Iata postarea PSD:

„E oficial! Sub guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR datoria guvernamentala a depasit 50% din PIB, fara ca banii imprumutati frenetic de Citu sa se vada in nivelul de trai al oamenilor sau in investitii!
Guvernarea de dreapta, cu Citu la butoane, a imprumutat 50 de MILIARDE DE EURO care nu se regasesc nicaieri: nici in pensii, nici in alocatii, nici in investitii! Nu exista niciun spital, nicio autostrada, niciun sistem de irigatii, niciun un alt proiect major de infrastructura care sa fi primit finantare in actuala guvernare!
PSD cere premierului Citu sa prezinte in cel mai scurt timp, asa cum il obliga legea, pe ce a cheltuit banii pe care i-a imprumutat amanetand viitorul generatiilor urmatoare! Cu fiecare zi care trece fara ca romanilor sa le fie prezentat pe ce s-au dus banii si care este planul Guvernului pentru reducerea datoriei istorice, e tot mai clar abuzul in serviciu de care se face vinovat Florin Citu!
Citu, ce ai facut cu banii?!”.

1 comentariu la “CITU, CE-AI FACUT CU BANII? – Premierul, somat sa explice unde s-au dus 50 miliade de euro: „I-a imprumutat amanetand viitorul generatiilor urmatoare”

  1. Și cei din PSD s-au mulțumit sa constate acest fapt și multe alte încălcări ale Consiliile și celorlalte legi ! Asa ințelege PSD sa -i apere pe romani ! Nu am văzut nicio acțiune viguroasa din partea PSD , oare dece ? Eu cred ca a bătut palma cu IMBECILUL de Cotroceni,alta explicație nu găsesc. Au ieșit doua femei sa se ia de piept cu primarul general și cu Clotilda ,în vremea aceasta unde fost PSD ? Cei care conduc PSD ,DE LA TOATE NIVELURILE DE ORGANIZARE SI CONDUCERE POLITICA SI ADMINISTRATIVA AU FACUT AVERI CUM LE FAC ACTUALII GUVERNANȚIȚI ,PRIN TRADARE SI FURT IAR ACUM STAU SI LE PAZESC LASAND CETAȚENII LA MANA ACESTOR GUNOAIE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole