CITU, ACUZAT CA VA VINDE TOT – Intrebarea adresata ministrului Transporturilor: „Nu a negat”

1250
Ministrul Finantelor Florin Citu (foto) este acuzat de abuz in serviciu. Iar impotriva sa va fi depusa chiar si o plangere penala

Razvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, acuza ca actualui premier Florin Citu (foto) va vinde tot ce are mai bun si mai profitabil statul roman.

Cuc spune intr-o postare pe Facebook ca l-a intrebat pe ministrul Transporturilor, Catalin Drula, daca are de gand sa vanda Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti si Portul Constanta:

„Nu a negat”.

Iata postarea facuta de Razvan Cuc:

„L-am intrebat pe viitorul ministru al Transporturilor, Catalin Drula, daca are de gand sa vanda Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti si Portul Constanta si NU a negat.

Acest lucru fusese pus la cale inca din 2016 de catre guvernul Ciolos unde Catalin Drula era consilier de stat pe probleme de infrastructura.

Citu va vinde tot ce are mai bun si mai profitabil statul roman. Dupa ce a indatorat tara intr-un an cat pentru 30 de ani acum vor incepe sa vanda companiile profitabile ale statului roman.

Acum inteleg de ce s-au pus toti pierzatorii la masa pentru a prelua puterea: sunt insetati de putere si bani! Si-au impartit ciolanul pana cand au ajuns la un consens. Ei nu guverneaza pentru romani, ei guverneaza pentru ei si pentru ai lor.

Mai e o saptamana din acest an si nimeni nu stie ce se intampla de la 1 ianuarie. Nu se stie daca se majoreaza pensiile, alocatiile, salariul minim.
Pandemia a fost uitata. La fel si romanii. Interesele proprii si personale ale liberalilor si aliatilor au invins si votul romanilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole