Citu, abandonat de Turcan (Foto)

3539

Ce-o fi cu ministresa Muncii Raluca Turcan (foto 1 stanga)? Banuim ca ati observat deja: din fotografia de grup facuta vineri, 20 august 2021, la lansarea candidaturii premierului Florin Citu (foto 1 dreapta) pentru presedintia PNL, madam Turcan nu a binevoit sa faca act de prezenta.

Presa deja a inceput sa scrie din ce in ce mai insistent ca daca Florinache va fi ales sef peste liberali, o va zbura pe Raluca Turcan din Guvern si – mai mult – o va lasa chiar si fara functia de prim-vicepresedinte al PNL. In prezent, cei patru prim-vicepresedinti ai Partidului National Liberal sunt Rares Bogdan, Iulian Dumitrescu, Mircea Hava si Raluca Turcan. Ei bine, targul vorbeste ca Florin Citu vrea sa-i raspopeasca pe Hava si Turcan, inlocuindu-i cu Gheorghe Flutur si Lucian Bode.

In fine: va lasam sa va delectati singuri cu poza de grup de vineri. Va mai spunem doar ca atunci cand presa l-a intrebat pe Citu de ce lipseste Turcan, prim-ministrul a balmajit ca ministresa Muncii ar fi in vacanta, dar cica totul e in regula, din moment ce organizatia judeteana PNL Sibiu (pe care Turcan o conduce) si-a anuntat deja sprijinul pentru Florinache. Ce sa zicem… Sa fie-n bafta lui!

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

1 comentariu la “Citu, abandonat de Turcan (Foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole