CITU A BATUT PSD – Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu dezvaluie: “Citu a depasit in 6 luni imprumuturile facute de guvernarile PSD in 3 ani!”

1608

Imprumuturile ministrului de Finante Florin Citu au crescut in 6 luni, cat altele in 3 ani. Caci Florin Citu a depasit cu mult fostul Guvern PSD, in ceea ce priveste imprumuturile facute.

Datele au fost oferite de fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu (foto), aceasta acuzandu-l pe Florin Citu ca din cauza sa pana si nepotii romanilor vor fi indatorati. De asemenea, Olguta Vasilescu subliniaza ca in pofida imprumuturilor masive, nici pensiile, nici salariile nu au crescut.

Iata postarea de pe Facebook a Liei Olguta Vasilescu:

Citu a depasit in 6 luni imprumuturile facute de guvernarile PSD in 3 ani! Va amintiti ce lozinca aveau in campanie? ‘Va imprumutati ca sa dati pensii si salarii, iar nepotii nostri vor plati datoriile voastre!’ Iata ca se imprumuta de cinci ori mai mult si nu cresc nici pensii, nici salarii! Pe ce se duc banii? Astazi (n.r. – luni, 15 iunie 2020) a evitat iarasi o solicitare a comisiilor parlamentare de a da explicatii pe ce cheltuieste banii imprumutati!

1 comentariu la “CITU A BATUT PSD – Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu dezvaluie: “Citu a depasit in 6 luni imprumuturile facute de guvernarile PSD in 3 ani!”

  1. De ce nu blocati prin Parlament imprumutarea Romaniei peste limita stabilita pentru indatorare? Putem intelege cat de cat faptul ca nu depuneti motiune de cenzura impotriva guvernului atata timp cat exista stare de alerta (votata tot de voi PSD-ul) dat interzicerea guvernului de a mai lua imprumuturi externe dece nu o faceti? Imi este jena sa va spun ca, de fapt, mimati opozitia la guvernul iohanniSS-orban si va lasati papusati de servicii. Cam rusinos..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole