Cinism liberal: PNL blocheaza constructia unui spital

1435
Consilierii judeteni ai PNL au blocat demersurile in vederea construirii unui spital

Oare pana unde poate merge cinismul PNL? Caci despre cinism vorbim atunci cand proiecte importante pentru comunitati, care au legatura chiar cu sanatatea oamenilor, sunt blocate din dusmanii politice.

O situatie revoltatoare a fost dezvaluita de presedintele Consiliului Judetean Neamt Ionel Arsene, care acuza combinatiile prin care consilierii judeteni ai PNL au blocat demersurile in vederea construirii unui spital. Iar situatia este cu atat mai grava cu cat exista deja banii alocati construirii spitalului. “Rusine sa va fie! Aveti cateva zile de cand vindeti ieftin suferinta oamenilor din spitale, dar continuati sa va bateti joc de nemteni, ignorand nevoile lor!”, scrie Ionel Arsene pe pagina sa de Facebook.

Fara alte comentarii prezentam dezvaluirile presedintelui Consiliului Judetean Neamt Ionel Arsene:

Nemtenii nu vor avea un spital nou din cauza liberalilor!

Una dintre cele mai ticaloase atitudini ale consilierilor judeteni PNL fata de nemteni a fost manifestata astazi, 8 octombrie, cand au refuzat sa voteze pentru realizarea unui nou spital de urgenta.

Tot ce ar fi trebuit ei sa faca era sa voteze pentru trecerea unui teren situat la iesirea din oras, din proprietatea comunei Garcina, in cea a judetului Neamt, teren pe care ar urma sa fie construit viitorul spital judetean de urgenta.

Culmea, aceeasi suprafata a mai fost luata in proprietatea judetului intr-un mandat cand Consiliul Judetean era condus de un presedinte PDL. Atunci au fost de acord cu transferul, dar nu au fost in stare sa realizeze proiectul. Astazi, aceiasi pedelisti vopsiti in galben nu mai vor transferul de proprietate, ca sa nu fac eu spitalul pentru nemteni!

Este revoltator ce au facut la aceasta sedinta! Avem alocati bani pentru noul proiect datorita sustinerii de care am beneficiat din partea Guvernarii PSD, care ne-a dat 20 milioane de lei, si nu avem teren pe care sa il construim.

Si-au aratat inca o data adevarata fata si au dovedit din nou ca stiu doar sa inchida spitale, nu sa le si construiasca si deschida! La fel de cinici se dovedesc si in cazul spitalului de la Letcani, pe care refuza sa il deschida pentru ca tin la orgoliile politice si nu le pasa de copii, parinti, bunici aflati in suferinta!

Rusine sa va fie! Aveti cateva zile de cand vindeti ieftin suferinta oamenilor din spitale, dar continuati sa va bateti joc de nemteni, ignorand nevoile lor!

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

1 comentariu la “Cinism liberal: PNL blocheaza constructia unui spital

  1. Comentariile pe retelele de socializare nu ajuta la nimic. Sunteti singura tara din UE (UCIGASA ECONOMIEI), supusa unui experiment nazist cu ajutorul vostru, voi care dormiti de 30 de ani. Va revoltati in scris, care este apa de ploaie. Am vazut pe Facebook protestul din Piata Universitatii, si ma intrebam daca in tara au mai ramas oameni sau doar o turma de oi?. Unde sunteti?. Va mirati ca nazistul si GuWrenul meu, va calca in picioare?. Ia ganditiva, ce face ciobanul cu turma de oi: o pastoreste, sau o duce la abator, in functie de interese. Asa face si hitleristul cu voi. Am scris de mii de ori, nu este pacat de voi, care sunteti indolenti, inconstienti, este pecat de copiii si nepotii vostri care nu se pot apara, dar pe care voi nu sunteti in stare sa ii protejati. In timpul protestului, enorm de multi comentau pe Facebook impotriva dictaturii, dar stateau comod pe canapea, in loc sa fie la protest. Chiar daca sunt romanca, nu voi intelege niciodata indolenta si lasitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole