Cine se va imbuiba cel mai tare din PNRR. Pronosticul unui fost ministru

2510

sursa foto: Manjiporezi.hr

Tot vedeti guvernantii agitand steagul Planului National de Redresare si Rezilienta (PNRR), promitandu-le romanilor marea cu sarea.

Tragicomedia a facut ca initial regimul Iohannis sa se bata cu caramida-n piept ca va atrage 80 de miliarde de euro de la UE, apoi suma a scazut la 40 de miliarde, pentru ca acum Guvernul sa vorbeasca de doar 29,2 miliarde euro. Totusi, principalii beneficiari nu vor fi romanii pe care criza i-a lovit cel mai dur (de exemplu, micii antreprenori si angajatii lor), ci niste entitati care nu sunt straine de capusarea banului public. Mai precis, organizatiile non-guvernamentale.

Prognoza nu ne apartine noua, ci fostului ministru al Finantelor Publice Ionut Popescu.

Ia sa vedem ce a scris Popescu pe Facebook duminica, 20 iunie 2021:

Nu stiu cum va arata economia romaneasca dupa ce se vor fi consumat miliardele venite prin PNRR! Ar putea fi ceva efecte pozitive, mai mult sau mai putin…

In schimb, ONG-urile, frate, ONG-urile vor fi mai puternice, mai bogate decat multinationalele.

PNRR-ul romanesc va fi o binecuvantare pentru toata flora si fauna oengistica din Romania… Ele vor fi adevaratele castigatoare! Hai, Doamne-Ajuta!”

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

1 comentariu la “Cine se va imbuiba cel mai tare din PNRR. Pronosticul unui fost ministru

  1. De ce nu reclamati la UE planul de austeritate si de vanzarea Romaniei?. In 2026 vor baga la realizari km de atostrada si spitale construite de PSD cu ani in urma, ca la mortii de anul trecut, rapotati anul acesta, si probabil si anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole