Chiritoiu si-a mai dat un salariu. Comisia economica din Senat il ia la bani marunti

2566
Consiliul Concurentei verifica preluarea unei companii aeriene

Vin vremuri grele pentru presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu. Vremuri pe care, aflam din surse sigure, acesta tot incearca sa le amane.

Vorbim despre explicatiile pe care Bogdan Chiritoiu va trebui sa le dea in fata Comisiei economice din Senatul Romaniei conduse de senatorul Daniel Zamfir, care l-a invitat pe presedintele Consiliului Concurentei la audieri in data de 26 aprilie 2022. Numa’ ca, Bogdan Chiritoiu nu s-a prezentat, amanand sedinta de explicatii la o data ulterioara, motivand ca nu poate participa. De ce nu poate si de ce amana, nu stim, mai ales ca solicitarile Comisiei economice din Senat vizeaza, spre exemplu, explicatii legate de numarul de plangeri si angajamente acceptate si respinse, precum si investigatiile incepute incepand din 2019 si pana in prezent de Consiliul Concurentei.

Si aceasta nu ar fi singura problema a lui Chiritoiu. Aflam totodata ca de ceva vreme presedintele Consiliului Concurentei, de la sine putere, s-a desemnat membru al Consiliului National de Supraveghere in Domeniul Feroviar (care a trecut de la Ministerul Transporturilor la Consiliul Concurentei). Acest Consiliu este constituit, conform OUG nr. 21/2011, din 5 membri numiti de presedintele Consiliului Concurentei. Ei bine, iar din aceasta demnitate pe care o detine, de presedinte al Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu s-a numit pe sine membru in Consiliul National de Supraveghere in Domeniul Feroviar. Ce face acolo mai exact si cat aloca acestei functii nu stim dar, din ce am aflat, pentru acest „deranj” Chiritoiu ar incasa lunar circa 3000 euro. O fi rau? Noi zicem ca nu!.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole