CETATEANUL DAN VILCEANU SIMTE SCUMPIRILE – Ministrului Finantelor i-au crescut facturile: „24 la suta la energie, peste 20 la suta la gaze”

1306

sursa foto: facebook Dan Vilceanu

Preturile cresc de la luna la luna si tot mai multi romani resimt acest lucru. Nici rata inflatiei nu este de neglijat, potrivit INS, in luna iulie 2021 comparativ cu luna iulie 2020 fiind de 5,0%.


Si noul ministru de Finante Dan Vilceanu a vorbit despre cresterea preturilor. Acesta a declarat marti, 24 august 2021, ca exista scumpiri destul de mari la energie, gaze si altele.

Intrebat de presa daca “cetateanul Dan Vilceanu” simte aceste scumpiri, acesta a raspuns afirmativ. Ministrul a precizat ca sunt cresteri de aproximativ 24 la suta la energie, peste 20 la suta la gaze.

Iata intrebarile adresate ministrului de Finante si raspunsurile date:

Reporter:

Cetateanul Dan Vilceanu simte scumpiri la ceva?

Dan Vilceanu:

Da. Sigur ca simt scumpiri, exista scumpiri destul de mari la energie electrica, combustibil, gaze, materiale de constructie. E o tendinta generala in Europa si in lume de crestere a preturilor.

Reporter:

Cu cat v-a crescut factura?

Dan Vilceanu:

Sunt cresteri de aproximativ 24 la suta la energie, peste 20 la suta la gaze, la combustibil, 13-14%. Ca toata lumea, si eu resimt aceste scumpiri. Sunt convins ca e un fenomen tranzitoriu.

1 comentariu la “CETATEANUL DAN VILCEANU SIMTE SCUMPIRILE – Ministrului Finantelor i-au crescut facturile: „24 la suta la energie, peste 20 la suta la gaze”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole