CELE MAI PERFORMANTE COMPANII DIN ROMANIA AU PESTE 1,3 MILIOANE DE ANGAJATI – Clasament

1361
topul firmelor din romania

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) a finalizat clasamentul celor mai performante companii din 2019, in urma analizei indicatorilor care vizeaza cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si a capitalului angajat.

La nivel national, pe primele 10 locuri se claseaza 12.711 companii – operatori economici din diferite sectoare de activitate, precum: industrie, servicii, comert, turism, cercetare-dezvoltare si high-tech, agricultura, silvicultura si pescuit si constructii.

Cele 12.711 companii, cu o valoare totala a cifrei de afaceri de 189,31 miliarde de euro si un profit din exploatare de 15, 8 miliarde de euro, aveau, la sfarsitul lui 2019, un numar de peste 1,3 milioane de angajati, mai exact 1.357.60.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei realizeaza, incepand din 1994, Topul National al Firmelor , fiind singura institutie abilitata printr-o lege organica sa stabileasca o astfel de ierarhie la nivelul intregii tari.

Cea de-a XXVII-a editie a Topului National al Firmelor se va desfasura pe data de 17 noiembrie, in format online, cu incepere de la ora 17.00. Evenimentul va fi transmis live pe site-ul www.tnf.ro, precum si pe paginile de socializare ale CCIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

liternet