CEA MAI BUNA BANCA DINTRE BANCI – EximBank se afla pe primul loc in topul sistemului bancar corporate

709

EximBank una dintre cele mai vechi institutii financiare cu actionariat majoritar romanesc, a fost declarata cea mai buna banca din sistemul bancar corporate, din tara. Recunoasterea a venit din partea publicatiei Business Arena, in cadrul galei Brand Excellence Hall of Fame Awards 2020, ce are loc anual.

Cu o implicare reala si activa de peste 25 de ani, in sustinerea, promovarea si sprijinirea mediului de afaceri autohton, Banca de Export Import a Romaniei EximBank S.A., este considerata la momentul actual brandul cu cea mai larga si competitiva viziune de business, prin care a reusit sa construiasca un model de afaceri solid, sa se dezvolte si sa-si diversifice serviciile oferite publicului.

Modelul de business gandit si dezvoltat de catre organizatie, se reflecta in succesul pe care il au intreprinzatorii ce apeleaza la seviciile EximBank.

In acest sens, numeroase branduri romanesti au beneficiat de sprijinul si finantarea EximBank, pe parcursul celor 30 de ani de activitate pe piata financiar-bancara romaneasca. Acest lucru confirma faptul ca organizatia se afla pe drumul cel bun in strategia de a contribui la dezvoltarea economiei romanesti, mentioneaza EximBank intr-un comunicat publicat pe site-ul institutiei.

Reprezentantii EximBank au declarat:

Faptul ca EximBank este in topul brandurilor romanesti ne onoreaza si este o confirmare a eforturilor facute de echipa noastra, in toti cei aproape 30 de ani de existenta, pentru ca, evident, un brand solid este rezultatul contributiei si plusului de valoare pe care fiecare angajat – prin atitudine si implicare – il aduce in companie. La fel de important pentru noi este si asocierea numelui EximBank cu foarte multe alte branduri romanesti – businessuri sustinute prin produsele noastre – care ne arata ca suntem pe drumul cel bun in strategia noastra de a contribui la dezvoltarea economiei romanesti.

Redam comunicatul publicat de EximBank:

EximBank a fost desemnat brandul castigator la categoria Most Admired Corporate Banking Brand, in cadrul galei Brand Excellence Hall of Fame Awards 2020, organizata de publicatia Business Arena.

Premiul este o recunoastere a rolului bancii in zona de corporate banking si a stategiei de afaceri prin care s-a urmarit construirea unui model de afaceri solid, dezvoltarea brandului si diversificarea serviciilor.

Faptul ca EximBank este in topul brandurilor romanesti ne onoreaza si este o confirmare a eforturilor facute de echipa noastra, in toti cei aproape 30 de ani de existenta, pentru ca, evident, un brand solid este rezultatul contributiei si plusului de valoare pe care fiecare angajat – prin atitudine si implicare – il aduce in companie. La fel de important pentru noi este si asocierea numelui EximBank cu foarte multe alte branduri romanesti – businessuri sustinute prin produsele noastre – care ne arata ca suntem pe drumul cel bun in strategia noastra de a contribui la dezvoltarea economiei romanesti”, au spus reprezentantii EximBank la gala de premiere.

EximBank se implica activ in sustinerea si promovarea mediului de afaceri romanesc, sprijinind proiectele companiilor locale. Infiintata ca agentie de export, in 1992, EximBank a urmat un parcurs ce i-a permis sa depaseasca acest statut, pastrandu-si in acelasi timp unicitatea.

Banca are astazi capacitatea de a propune un portofoliu de produse si servicii atractiv pentru orice tip de societate comerciala, fie ca este IMM sau companie mare, deruleaza tranzactii internationale, ori se adreseaza numai pietei interne.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole