CCIR, LA CEA DE-A 12 EDITIE A CONGRESULUI MONDIAL AL CAMERELOR DE COMERT – Reuniune pentru un viitor mai prosper

1725

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) participa, in perioada 23-25 noiembrie, la cea de-a XII-a editie a Congresului Mondial al Camerelor de Comert, organizat de Camera Internationala de Comert (ICC) si Federatia Mondiala a Camerelor de Comert (WCF), in colaborare cu Camera de Comert Dubai.
 
Editia din acest an se desfasoara sub egida temei „Generation Next: Chambers 4.0”, oferind delegatilor prezenti din intreaga lume informatii consistente si valoroase privind digital disruption (efectul care modifica asteptarile si comportamentele fundamentale intr-o cultura, piata sau industrie exprimat prin canale digitale), in oportunitati pentru intreaga omenire.

Redresarea economiei romanesti

„Congresul Mondial al Camerelor de Comert aduce impreuna reprezentanti ai organizatiilor internationale, reprezentanti ai guvernelor, presedinti de camere de comert, oameni afaceri, si isi propune sa stimuleze schimbarea prin dialog si cooperare pentru a crea un viitor mai prosper pentru toti. Este foarte important sa dezvoltam un model nou de implicare a sistemului cameral in redresarea si rezilienta economiilor nationale.
CCIR se va implica, cu ajutorul camerelor judetene, in comunitatile locale, pentru a gasi solutiile optime de atragere de capital pentru investitii. Consider ca numai astfel putem ajuta la redresarea economiei romanesti, lovita destul de puternic in ultima perioada”, a declarat presedintele CCIR, Mihai Daraban.

Cea de-a XII-a editie a Congresului Mondial al Camerelor de Comert se desfasoara in Dubai, pe parcursul a trei zile, reprezentand un prilej pentru consolidarea relatiilor intre liderii camerali si mediul afaceri. Astfel, vor fi abordate subiecte prioritare pentru antreprenori si mediul cameral.
In acelasi timp, se va urmari identificarea solutiilor pentru depasirea obstacolelor si provocarilor generate de pandemie si tranzitia dubla verde si digitala. Nu in ultimul rand, congresul din acest an reprezinta o oportunitate pentru stabilirea prioritatilor pe agenda globala si dezvoltarea unui plan de actiune care sa intareasca rolul camerelor de comert in calitate de lideri relevanti pentru secolul 21.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole