CARACTERUL LUI NICUSOR – Presedintele PMP Eugen Tomac rupe tacerea

1072
Iata niste informatii extrem de interesante despre caracterul lui Nicusor Dan. Ele sunt oferite de presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP) Eugen Tomac

Iata niste informatii extrem de interesante despre caracterul lui Nicusor Dan. Ele sunt oferite de presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP) Eugen Tomac.

Astfel, Eugen Tomac (foto) dezvaluie ce s-a petrecut in spatele usilor inchise, in timpul negocierilor pentru desemnarea candidatilor la alegerile locale din Capitala. Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Eugen Tomac precizeaza ca le-a cerut liderilor PNL si USR sa mearga impreuna la alegerile din 27 septembrie 2020, fara succes insa. “Ei si-au vazut de drum, iar astazi, desi au decis ca nu vor PMP in alianta, ne ataca in mod disperat si ne acuza in cel mai hain mod de, culmea, risipirea voturilor, lucru de care ei sunt primii vinovati”, scrie Eugen Tomac.

In ceea ce-l priveste pe Nicusor Dan, liderul PMP precizeaza ca partidul sau a fost singurul care l-a sustinut pe acesta atunci cand cei de la USR nu stiau cum sa scape de el, iar toti cei care ii plang astazi de mila il impingeau pe scari. Cand insa PNL si USR au decis sa nu faca alianta cu PMP, Nicusor Dan nu a mai raspuns la telefon.

Redam explicatiile presedintelui PMP Eugen Tomac:

“Cine considera esecul lor vina noastra, n-a inteles absolut nimic.

De doi ani zace la Camera Deputatilor proiectul de lege privind alegerile in doua tururi de scrutin propusa de PMP si adoptata deja in Senat.

Le-am solicitat personal liderilor PNL si USR sa facem front comun si sa adunam voturile necesare. Nici ca le-a pasat. Ei si-au vazut de drum, iar astazi, desi au decis ca nu vor PMP in alianta, ne ataca in mod disperat si ne acuza in cel mai hain mod de, culmea, risipirea voturilor, lucru de care ei sunt primii vinovati.

Am avertizat de la inceput: nu ne subestimati! Cand USR nu stia cum sa scape de candidatura lui Nicusor, noi am fost acolo unde trebuia, iar toti cei care azi ii plang de mila il impingeau pe scari. Lasati-ne cu ipocrizia asta si salvarea Bucurestiului.

Cand PMP il sustinea pe N. Dan toti ceilalti il sabotau. Noi am fost cel mai loial sustinator al sau si pentru asta am fost sanctionati. Timp de mai bine de un an l-am asigurat constant pe Nicusor Dan ca ii suntem alaturi. insa dupa ce Ludovic Orban m-a informat ca USR si PNL nu vor o intelegere cu PMP, domnul candidat Nicusor nu mi-a mai raspuns niciodata la telefon.

Acest episod spune multe despre felul de a fi al unui om. Daca vreti politica, votati politica. Daca doriti sa aveti constiinta impacata si sa votati un Primar General de care Bucurestiul are nevoie, votati cu incredere Traian Basescu!”

1 comentariu la “CARACTERUL LUI NICUSOR – Presedintele PMP Eugen Tomac rupe tacerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole