CAPUSAREA METROREX – In plina criza economica, Guvernul PNL ofera noi sinecuri

1225

Sursa Foto: Romania Tv

Doar despre dramuriea banului public in plina criza economica nu poate fi vorba… Guvernul PNL a infiintat doua noi posturi de conducere in compania Metrorex, aflata in subordinea Ministerului Transporturilor.


Mai exact, este vorba despre doua noi functii de director adjunct. Dezvaluirea a fost facuta de viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu (foto), presedintele PSD Sector 3 si candidatul PSD la Primaria Sector 3. Badulescu acuza luni, 24 august 2020, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, faptul ca Metrorex va deveni noua “vaca de muls” a liberalilor. Asta intrucat alegerile se apropie, iar PNL are nevoie de bani.

Badulescu arata ca organigrama cu cele doua noi posturi urmeaza sa fie votata in viitoarea sedinta AGA a Metrorex, din care face parte insa o singura persoana.

Iata dezvaluirile viceprimarului Capitalei Aurelian Badulescu:

PNL a creat doua functii noi de directori adjuncti la Metrorex pentru clientela de partid!

Astazi, la Metrorex, s-a avizat o noua organigrama care prevede doua functii noi de director adjunct, carora li s-au impartit directiile de specialitate din companie, cu exceptia directiilor Resurse Umane si Juridica, care au ramas in subordinea directa a directorului general.

Organigrama va fi aprobata in urmatoarea sedinta a AGA. Trebuie, totusi, precizat ca AGA a Metrorex este constituita dintr-o singura persoana, mai exact, domnul Petre Marculet.

Se apropie alegerile si PNL are nevoie de bani. Metrorex devine noua vaca de muls a liberalilor”.

1 comentariu la “CAPUSAREA METROREX – In plina criza economica, Guvernul PNL ofera noi sinecuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole