CANDIDATII PROPUN LUCRURI TRASNITE – Deputatul Mugur Cozmanciuc vrea sa-l bata pe Ionel Arsene cu Muzeul Plutaritului

1672
Candidatii propun lucruri trasnite. In editia de astazi va oferim un asemenea exemplu. Din judetul Neamt. Acolo unde deputatul Mugur Cozmanciuc vrea sa-l bata pe Ionel Arsene cu Muzeul Plutaritului

Candidatii propun lucruri trasnite. In editia de astazi va oferim un asemenea exemplu. Din judetul Neamt. Acolo unde deputatul Mugur Cozmanciuc vrea sa-l bata pe Ionel Arsene cu Muzeul Plutaritului.

Nu ati citit gresit. Fix cu asta se lauda candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean Mugur Cozmanciuc (foto). In timp ce tara se afla la un pas de a intra in colaps (click aici pentru a citi) afectat urmand sa fie evident si judetul Neamt – existand in prezent sute de mii de firme in insolventa si faliment, dar si sute de mii de romani fara locuri de munca, deputatul Mugur Cozmanciuc sprea sa il invinga la alegerile locale pe actualul presedinte al Consiliului Judetean Neamt Ionel Arsene propunand un Muzeu al Plutaritului.

Oferta catre locuitorii din Neamt a fost facuta de Mugur Cozmannciuc pe pagina sa de Facebook (vezi facsimil), unde, atacandu-l pe Ionel Arsene, candidatul PNL anunta ca va construi un Muzeu al Plutaritului la Bicaz.

De ras, nu altceva…

Fara alte comentarii prezentam oferta deputatului PNL Mugur Cozmanciuc care vrea sa-l bata pe Ionel Arsene cu Muzeul Plutaritului:

“Declarativ, actualul președinte al Consiliului Judetean se arata tare mandru de traditiile Neamtului. Dar, concret, cum s-a materializat aceasta afirmatie? Eu am un plan de promovare a traditiilor noastre, astfel incat ele sa contribuie din plin la cresterea economica a judetului.

Turismul cultural de la noi nu se afla, in prezent, la locul de cinste pe care il merita. Voi porni pe acest drum prin construirea unui Muzeu al Satului si al Traditiilor din Judetul Neamt, langa Piatra Neamt. Va fi un loc important in care calendarul manifestarilor traditionale vor deveni o atractie renumita, dar si o locatie ideala pentru organizarea unui Festival Internațional de Traditii.

Voi sustine si infiintarea unui Muzeu al Plutaritului la Bicaz, unde ne vom putea mandri cu istoria acestui mestesug aproape pierdut astazi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole