Candidati surpriza la Primaria Capitalei

2032

* Timpul trece repejor si maine poimaine vin alegerile locale. Functia de primar general al Capitalei este cea mai vanata, dupa cea de presedinte, cand vine vorba de alegeri. E si de inteles de ce. Buget mare, oras european, proiecte o mie, posibilitati infinite. De aceea, la fiecare scrutin de alegeri este buluceala de candidati pentru postul de primar general (cu zecile). Daca nu mira pe nimeni candidatura Gabrielei Firea, fiind de asteptat pentru toti ca primarul in functie sa mai vrea un mandat, nu acelasi lucru putem spune despre un alt politician, mai celebru chiar si mai spectaculos. Ce mai, un one man show, in politica de vreo 20 si ceva de ani.

Foto: Mediafax

* Timpul trece repejor si maine poimaine vin alegerile locale. Functia de primar general al Capitalei este cea mai vanata, dupa cea de presedinte, cand vine vorba de alegeri. E si de inteles de ce. Buget mare, oras european, proiecte o mie, posibilitati infinite. De aceea, la fiecare scrutin de alegeri este buluceala de candidati pentru postul de primar general (cu zecile). Daca nu mira pe nimeni candidatura Gabrielei Firea, fiind de asteptat pentru toti ca primarul in functie sa mai vrea un mandat, nu acelasi lucru putem spune despre un alt politician, mai celebru chiar si mai spectaculos. Ce mai, un one man show, in politica de vreo 20 si ceva de ani. Vorbim despre fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie, despre care auzim ca tinteste Primaria Capitalei, urmand sa o contracandideze pe Gabriela Firea. Tare! Si nu e singurul, caci se prefigureaza intrarea in scena si a europarlamentarului Rares Bogdan, fostul jurnalist, care vrea sa se inscrie in cursa pentru Primarie din partea PNL Desigur, candideaza si vesnicul Nicusor Dan, dar asta nu mai suprinde pe nimeni.

Practic, pana acum lucrurile se prezinta destul de colorat, iar daca tragem linie, cu intrarea lui Marian Vanghelie in scena, avem cea mai variata cursa pentru Primaria Capitalei.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

1 comentariu la “Candidati surpriza la Primaria Capitalei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole